lauantai 24. tammikuuta 2015

Me and music, part 3

Uuuh, viimeinen osio käsillä, nimittäin lempparibiisini (tai siis, hyvin pieni osa niistä)! :) Tiedän (kokemuksesta, haluaisin aina soittaa lempparibiisejäni ihmisille, mutta ei niitä tunnu kiinnostavan :D), ettei muita ihmisiä järin jaksa kiinnostaa toisten yksittäiset lempparibiisit (ainakaan, jos niitä on yhtä paljon kuin mulla!), mutta ahhh, koska tämä on MINUN blogini, niin saan pistää tänne just sitä mitä tahdonkaan :D Kjäh. Tätä hetkeä on odotettu ;) Mun pitäis ehkä olla dj (niin saisin jokaisen clubin tyhjennettyä alta aikayksikön..), niin saisin toteuttaa tätä puolta itsestäni! 

HUOM! Jos en ole jo maininnut, niin itsehän en suosittele musavideoiden katsomista, ainakaan ennen kuin biisi on tuttu. Joskus tyhmä/huono video voi helpostikin pilata biisin fiiliksen myös jälkikäteen katsottuna, vaikka biisi ois kuinka tuttu, sillä jotenkin sen biisin saama merkitys ja tarina voi kadota tai muuttua ihan totaalisesti. Toki jos oot normaali ihminen, niin tällaista pelkoa tuskin on ;)

30 seconds to mars - From yesterday   v


Tämä biisi on ansaitulla ykkössijalla, vaikkei näissä muutoin mitään järjestystä olekaan. Syystä tai toisesta (omia aivoituksia on välillä vaikea selittää..) olen useasti pohtinut, että mitä vastaisin, jos joku joskus kysyis että jos saisin valita VAIN YHDEN AINOAN biisin, jota voisin kuunnella loppuikäni, ja kaikki muu musa poistettais maailmasta, niin mikä se olis? Aivan kamala kysymys ja toivottavasti sellainen tilanne ei koskaan osu kohdalleni, mutta vastaukseni olisi heittämällä tämä, From yesterday. Tämä biisi on vain yksinkertaisesti täy-del-li-nen. Jaredin laulu, sanat, biisin tyyli ja poweri, joka ikinen tarkkaan harkittu ääni, joka tässä kuuluu. Kaikki täydellistä.

Michael Jackson - Give in to me   v


En tiedä osaanko sanoa tähän mitään, upea biisi. MJ on upea. Biisi on vissiin joltain vanhalta tanssitunnilta jäänyt talteen, mutta mitään erityisempää muistikuvaa tästä ei ole. Ei estä kuuntelemasta ja rakastamasta ;)

Def Leppard - Animal   v


C'mon, täähän on ihan mieletön biisi :) Kuvitelkaa kaunis aurinkoinen kevätpäivä. Pitkä, pimeä ja kylmä talvi on takana, luonto alkaa vihertää. Aurinko paistaa, ja ihan kunnolla. Ulkona on niin lämmintä, että perus sisävaatteissa tulee kuuma. Kesä on tulossa..! Ympärilläsi on ihania ihmisiä. Kesken työpäivän hipsitte työkaverin autolle tauolla, kuuntelemaan jotain "tosi hyvää biisiä". Olet onnellinen, just sillä hetkellä KAIKKI on hyvin. Ja sitten tää biisi alkaa soida. Miten tästä vois olla tykkäämättä ;)

Enrique Iglesias - Ring my bells   v


Video ei sitten ole official, tähän ei moista taida ollakaan. Mutta yllättävän hyvä ollakseen kenties vain jonkun itsekseen väkertämä. Kyllä, katsoin videon, tätä biisiä ei voi enää mikään pilata minulta ;) Taisin jo kertoa kaiken olennaisen tästä biisistä Enrique -postauksessani, joten jätetään tämä tähän :D

Dire Straits - Private investigations   v


(Ei minivideota vaan linkki, koska jostain syystä Blogger ei suostunut löytämään tätä kyseistä videota videolinkkinä.) Ihan hillittömän upea biisi, johon ihastuin jo teininä. Rakkaus roihuaa edelleen :) 

Jimmy Eat World - The middle   v


Haha, tämä biisi nyt piti laittaa ihan vaan siksi, että jos siellä jossakin on epätoivoinen teinityttö (tai miksei vanhempikin?), niin josko hän saisi tästä apua tuskaisaan elämäänsä :) Itsehän olen synkkinä hetkinä laulanut tätä itkua tuhertaen vaikka kuinka monta kertaa putkeen, kunnes jossain vaiheessa on alkanut helpottaa. Laitoin siksi tuollaisen lyrics-version, jotta jonkun muunkin on helppo laulaa mukana ;)

Dave Stewart, Candy Dulfer - Lily was here   v


Uijuijui, mikä biisi. Tätä pitää kuunnella ajatuksella, kuunnella jokaikinen ihana saksofonin ja kitaran ääni.. Siinä on kyllä kaksi upeinta soitinta, mitä maan päällä on.

Pachanga - Close to you   v


En olisi omanlaiseni, jos täällä ei olisi edes jotakin espanjankielistä biisiä! Nyt mennään Pachangalla, vaikka se tunkeekin väliin muutaman enkunkielisen sanan ;) Ajattelin, että ehkäpä joskus lähempänä kesää vois tehdä listauksen loistavista kesäbiiseistäkin, mutta tämä tuokoon tähän loppuun vähän kesäfiilistä. Koska hei, onhan tää ihan mielettömän kesäinen ;) Oih, kesä, tule jo!

Pikkubonarina ajattelin ihastuttaa teitä sekä jonkinmoisella eyecandyllä, että kerrassaan ihmeellisellä biisillä, joka jostain äärimmäisen kummasta syystä kolahtaa muhun.. Kyllä, häpeän käskemättäkin. Keksiikö joku selitystä miksi tai miten tästä voi tykätä? :D Tykkääkö kukaan muu tästä? :D Onko kukaan muu ikinä edes kuullut tätä?! :D :D Ja ei - jos se nyt tarvitsee erikseen sanoa - en ole ihastunut biisin sanoihin, mutta joku tossa taustamusassa (ei tuossa loppupuolen epämääräisessä vanhan ajan pelikoneääntelyssä, vaan tuossa muussa) ja huokailussa on korvia hivelöivää :D

PEU - Rakennusinsinööri   v


Jeii, selvisitte voittajina! Ne loppu ny! :D Tästä muuten meinas tulla n. 25 biisin superpostaus.. Ehdotan itselleni aplodeja, että sain sen karsittua näin lyhyeksi..! :D Vaikka vähän kyllä harmittaa, että niin monta helmeä jäi nyt esittelemättä, ja toisaalta on hurja epävarmuus, että valitsinko nyt sitten oikeat.. ja ei, helmiin ei kuulunut enää toista Rakennusinsinöörin kaltaista.. ;)

Minä kiitän ja kumarran, ja siirryn kotitöihin :)

Tässä vielä suorat linkit aiheen aiempiin postauksiin:

Osa 1

Osa 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)