torstai 27. elokuuta 2015

Mitä norsu sanoo?

Hei! Melkein unohdin kertoa viime vkonlopusta! Se oli hieno vkonloppu, eikä vähiten siksi että se alkoi jo torstaina ja oli aurinkoinen all the way through :P Perjantaina siis pidettiin miehen kanssa vapaapvä ja suunnattiin kohti Savonlinnaa ja Norsupallon MM-kisoja. Jos jokin asia mun miehestä pitäis tietää, niin se ois vissiin sen rakkaus palloon! Jalkapallo kaikista rakkaimpana, mutta oman kokemukseni mukaan mikä tahansa pallo menee :D Näin ollen siis ollaan nyt muutama vuos käyty pelaamassa myös norsupalloa, eli suomeksi jalkapalloa jumppapallolla hitusen muokatuin säännöin. Nyt oli eka kerta kun eksyttiin oikein MM-kisoihin..!

Kyrönniemen kentällä

Mun oli tarkotus enemmänkin sluibailla ja olla kannustusjoukoissa, mutta naispelaajien puutteesta johtuen eksyin kentälle sit kuitenkin. Naisia pitää siis olla kentällä aina vähintään 2. Onneks tuo mun pallopelko ei niin kovinkaan koske jumppapalloa, se kun on aika pehmeä vaikka tulis kuinka kovaa päin naamaa. Tosin kerran kun puskin päällä, niin meinasin pudota nurmikkoon samoin tein :D En tiedä mitä siinä tapahtu (en tainnu vaan osata..), mut sain kuitenkin tasapainon taas hallintaan parin harha-askeleen jälkeen, joten coolisti vaan eteenpäin.. En tiedä oliko musta siellä kentällä loppupeleissä enemmän hyötyä vai haittaa, mut hauskaa se oli joka tapauksessa taas, vaikka tuntuu kuin pallolajeissa mulla olis kaks vasenta jalkaa..! Aivan järkyttävän kuuma siellä tuli kyllä. Ei kait asteita ollu kuin sen +23, mutta siellä nurmella juostessa auringon paahteessa se kyllä tuntu vähintään +35:ltä :D Ei sillä, että valittaisin. Vettä sai huoltorakennuksesta ja safkaa oli tarjolla teltassa. Kaikki hyvin :)

Olavinlinna oli ihan viekussa, pitihän se nyt ikuistaa. Kultturelli ihminen kun olen (...).

Pelien jälkeen suunnattiin pizzerian kautta kohti erään joukkueemme pelaajan mökkiä. Vitsit mikä mökkipaikka olikaan! Ensin ajeltiin jokunen tovi pois päin Savonlinnasta ja loppujen lopuksi pieni pätkä erittäin pientä metsätietä. Autot jätettiin parkkiin metsän reunaan järven rannalle ja mitenkäs muutenkaan kuin soutuveneellä järven yli mökille! Ihanaa! En edes muista koska viimeks oisin ollu soutuveneen kyydissä. Edes siiderin epäideaalinen lämpötila ei haitannut siinä vaiheessa ;) Vain kuikan ääni puuttui, niin idyllistä oli! (Kuikan ääniä kuului muuten sitten aamusella, joten sitäkin saatiin!) Illalla rentoiltiin mökin terassilla kuunnellen Retroperjantaita (ei yhtään auttanut siihen mun jo aiemmin vkolla alkaneeseen ysärikaipuuseen..) ja saunoen puusaunassa. Tämä hyvä!



Aamupäivällä otetiin miehen kanssa nokka kohti kotia ja käytiin äärimmäisen epäromanttisesti syömässä Juvan ABC:llä :D Oli aivan järjetön nälkä siinä vaiheessa. Sellainen, ettei mitään rajaa. Ehkä tajunnan rajamailla lähinnä oltiin siinä :D Onneks ABC:n buffa tarjos herkullista lohta ja kivoja salaatteja. Pastasta olin haaveillut, mutta sen nälän kanssa ei kyllä jääty yhtään venailee mitään pöytiin tarjoiltavia syömisiä :D Jälkkärikin löytyi kaupan jätskialtaasta ja tuli kyllä samoin tein kilpakumppaniks mun ikuiselle lempparille Magnum Whitelle! Tämä siis oli vadelmainen Magnum Pink ja aivan ihanan raikas! Vadelmajäätelöä ja -kastiketta, joiden päällä maitosuklaakuorrute ja sen päällä vielä jokin epämääräinen hohtavan pinkki kuorrute. Törkeen hyvän näköinen ja törkeän herkullinen myös :) Itse tosin luulin, että toi ois ollu jotain tummaa suklaata tuo kuorrute, siitä en niinkään välittäny (paitsi yhdessä raikkaan vadelmajäden kanssa se oli ihan must, hirveen ristiriitaista :D), mutta Ingmanin sivut kyllä väittää sen olevan ihan maitosuklaata. Uskotaan! Loistava herkku enivei, varsinkin tuolleen auringossa nautittuna :)


Siitä sitten matka jatkui kohti Heinolaa ja Heinolan lintutarhaa. Isä vei mut sinne varmaan joka kesä kun olin pieni, sieltä on hyviä muistoja :) Harmi, ettei se oikein ole enää loistossaan. Todella sääli. Ymmärrän toki, että Kalle, Paco tai Ariel ei voi elää ikuisesti (Paco oli siellä vielä kesällä 2013 kun miehen kanssa siellä käytiin!), mutta nyt siellä ei ollut juuri mitään. Hirveästi häkkejä tyhjillään ja lintuina enimmäkseen kyyhkyjä, pöllöjä, haukkoja tai jotain ihmeellisiä pikkutirppoja. Vanha kunnon riikinkukkokin puuttui! Toivoisin toki, että se tarkottais, että vähemmän lintuja on pulassa, mutta lähinnä tulee mieleen, että sillä mestalla menee vaan tosi huonosti. Onhan se vissiin ollu sulkemisuhankin alla tässä viime aikoina? Sääli :(

Pikkuinen joutsenlampi lintutarhan edustalla.

Heinolasta hurautettiinkin suoraan kotiin. Olin ihan järjettömän väsynyt varsinkin loppuautomatkasta, ja jouduinkin skippaaman kotikaupassa käynnin ja mies kävi noutamassa sieltä evästystä mun nukkuessa autossa parkkipaikalla :D Haha. Oli vissiin vähän liikaa vähäunisia öitä siinä takana!

Siirrynkin tästä taka-alalle suunnittelemaan kujeita syyskuun pään menoksi..! ;) Palataan asiaan viimeistään ensi tiistaina, stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Mä taas oon sellainen, että jos mulle näyttääkin jumppapalloa niin juoksen karkuun. Not my thing vaikka tehokkaan treenin sillä saakin.
    Mä tykkäsin myös tuosta Magnumista! Kuitenkin se espresso on noista kahdesta kesäuutuudesta se mun lemppari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, varsinkin vatsalihastreenit hoituu kyllä kätsästi jumppapallolla :) Itse en vaan omista moista, niin eipä juuri tule tehtyä sillä mitään. Mitä nyt ehkä kerran vuodessa potkittua sitä :D

      Ai että se Pink oli kyllä herkku! Itsehän en kahvia juo, joten en ole espressoa ees maistanut, enkä todennäkösesti tule maistamaankaan.. Valkonen suklaa eli Magnum White varmaan kuitenkin pysyy mulla hienoisesti sellaisena forevör-lempparina :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)