maanantai 4. toukokuuta 2015

Kuvapäivitys

Heipsansaa ja elossa ollaan! :) Nyt on valitettavasti aivan liian hoppu minkään pidemmän höpinän aikaansaamiseksi, joten kävästäänpä nopiaan kuvien kautta läpi mitä tapahtui viime viikolla:


Tiistaina vetäsin läpi mun "uuden" lihaskuntotreenin, jonka oon itse muokkaillut Kayla Itsinesin treeneistä :) Kaylan treenit oli muutoin oikein muy buenot, mutta jotenkin kaiken juoksun ja muun elämän rinnalla ne treenit jäi kahteen kertaan per vko, ja näin ollen esim. jalkoja tuli treenattua vain kerran vkossa. Yhdistelin sitten ihan omat treenini, joissa käydään kerralla koko kroppa läpi. Jeah, hiki tuli! :D


Keskivkona kävin minimaalisella käppäilyllä, joka sattuman oikusta päätyi hautausmaalle. Siellä törmäsin tämmöiseen hieman erikoiseen tapaan kukittaa hautakivi, nimittäin tässä oli kiveen porattu reikiä, joihin oli tungettu tekokukkia. Onpahan ainakin aina kukat kohillaan jos ei muuta :)


Torstaina oli vapun kunniaksi kaveriporukalla Trivial "Perseet", eli perinteistä Trivial Pursuitia juomapelinä. Hauskaa oli, seura oli niiiiin parasta ♥ Lenkki tosiaan jäi tältä päivältä väliin (samoin kuin perjantaina sattuneesta syystä..), mutta oli niin sen arvoista :)

Perjantailta ei ole kuvia, koska lähinnä notkuin sohvan pohjalla katsellen leffoja ja syöden tortillaa ja suklaata :P


Lauantaina leikin taas sissiä ja lähdin lenkille sateessa. Ei ollut hyvä tämä nyt ollenkaan :D Vähän päälle 3 km sain sipsuteltua, mutta olihan se nyt raskasta kun olin niin raskaasti pukeutunut.. Kyllä se pitää jatkossa vaan mennä juoksutakilla ja kastua sitten kuin pieni koira, mutta ei tuommoinen sadetta kestävä ulkoilutakki kyllä toimi lainkaan juostessa, ellei ole talvi vielä meneillään ja yksinkertaisesti tarvi vähän enemmän lämmikettä. Noh, palkinnoksi sain silti Vitamin Well Reload -juoman saunaan :P Ehkä tää ois pitänyt ottaa ennen lenkkiä, jos vaikka oli vielä kehon erinäiset tasapainot sekaisin torstailta.. :D


Sunnuntai-iltana koitin kovasti kaunistautua uutta vkoa varten :D Kaunistumisesta nyt en oikein tiedä, mutta toi tuote tekee ihon jotenkin superpehmeäksi, en tiedä miten! Kyseessä siis Yves Rocherin Pure System -kasvonaamio, mutta valitettavasti en kyllä löydä tuota tuotetta enää heidän valikoimistaan..! Uskomatonta, tuote oli saanut tosi paljon kehuja jo tuolloin sitä ostaessani. Miksi ovat hölmöt menneet sen poistamaan :

Nyt kuitenkin hopihopi maanantain puuhiin! Smoothie ja juoksulenkki, here I come! :) Superia maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)