sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Summer run

No nyt sitä lupaamaani soittolistaa kesäisille juoksulenkeille - tai vähän keväisemmillekin, jos haluaa päästä kesäfiilikseen jo etuajassa. Tai vaikka sellaiselle henkilölle, joka salaa vähän haaveilee siitä ah-niin-legendaarisesta kesäkunnosta ;) Ja selvennettäköön notta ei, en tavoittele kesäkuntoa, mutta kieltämättä mua ei haittais jos oisin loppuelämäni kunnossa jo kesällä ;) Okei, eksyin aiheesta. 

Listalla on siis nopeahkotempoisia biisejä, jotka saa rennolle ja erityisesti hyvälle tuulelle ja muistuttavat kesästä, eli mihinkään perssiillepotkimistreeneihin tästä ei todennäköisesti ole apua :D Mutta ainakin itse viihdyn lenkillä paljon paremmin kun mielessä ei pyöri arkiset tylsät asiat (puhumattakaan jostain mieltävaivaavista aiheista), vaan mieluummin elän sen juoksulenkin ajan jossain mielikuvitusmaailmassa, jossa olen luonnollisesti täydellinen :P Ja jos minä olen täydellinen, niin ympäristökin on täydellinen, eli siellä on helle ja aurinkoa :D 

(Ihan vaan jos joku kesä(nhehkutus)vihaaja sattuu tänne eksymään tällä kertaa, niin ihan oman mielenterveytesi puolesta kannattaa suosiolla jättää tulematta enää uudelleen, mun kesähehkutukset ei valitettavasti tule ikinä loppumaan :) Liian iso osa mua, no can do.)

Noniin. Mennäänkö jo siihen itse listaan? :) Tämä kestää n. tunnin verran, btw. Linkit johtavat Youtubeen, mutta as usual, en suosittele katsomaan videoita, etteivät pääse pilaamaan biisifiilistä :P En ole itsekään näistä nähnyt suurinta osaa, joten laistan myöskin vastuusta jos siellä on jotain armotonta sontaa :D Love in Brasilin videon saa katsoa, se on huikeaa silmäkarkkia ;) (siis se kuumuus ja aurinko jne. pha.)


Sådär! Nauttikaa kesästä, vaikkei se fyysisesti ihan vielä täällä olekaan ;) Kyllä meinaan kelpaa lenkkeillä tätä listaa kuunnellessa! :)


6 kommenttia:

 1. Aijai miten ihana lista! Tänään ei kyllä kovin keväinen fiilis ollut kun rakeiden/lumen välimuotoa tuppasi taivaalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä itsekin melko ylpeä tosta listasta :P Kuola valuu jo nyt kun oottelen illan lenkkiä :D

   Mä kiellän koko eilisten lumisateiden olemassaolon.. Onneks ei enää näy missään merkkiä mistään moisesta niin voin hyvin uppoutua kuvitelmiini :D

   Poista
 2. Voihan kevät! Tänään oli maassa taas lunta! O_o Ihana lista, kesää odotellessa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, täälläkin EHKÄ (I live in denial) satoi jotain lumentynkää eilen, mut ei onneks jäänyt maahan mitään.. Se se vasta oiskin ollut! Mut nyt on kaikkialla taas yhtä herttaisen pre-kesäistä ja näköjään just nyt paistaa arskakin :)

   Poista
 3. Mä en ole vieläkään saanut aloitettua mun lenkkeilyharrastusta jonka aloitusta olen suunnitellut since 2013, mutta ehkä hyvästä soittolistasta vois olla hyötyä, saatanpa kokeilla tätä :D Ja plussaa espanjankielisistä biiseistä, koska sitäkin taitoa pitäis ylläpitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvä tulee, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty jne..! :D Ehkä ei ole ihan täydellisen puolueeton mielipide mulla, mutta suosittelen tätä listaa kyllä suurella sydämellä ;) Jos tulee mieleen hyviä espanjankielisiä (kesä)biisejä, niin saa aina suositella! Opiskelin aikanani vähän espanjaa ja koitan nykyisellään musan avulla pitää edes pientä kielitaitoa yllä :) Ja onhan se nyt vaan niin taivaallisen kuuloista ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)