sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Once a month

Kerran kuussa on ihan passeli postaustahti, eikö? ;) Mut nyt oli ihan pakkopakko saada päivitettyä, kun ihanainen super-Eve oli maininnut mun pienoisen blogini postauksessaan! Uih! Notta jos sieltä joku tänne eksyy, niin hengissä olen ja postailenkin aina välillä ;) 

Viime ajat on menneet oman terveyden ja terveydellisen tulevaisuuden pohdinnassa, niin ei ole jotenkin tullut konetta aukaistua iltaisin postauksia tehdäkseni. Lähinnä olen siis koittanu sekä saada fyysistä kuntoa ylöspäin, että saada syömisiin jotain tolkkua. Välillä oon onnistunu loistavasti ja välillä vähän vähemmän loistavasti ;) Eilen latasin käyttöön Sports Tracker Premiumin 15 pvän ilmaisen kokeilujakson. Katsotaan mikä fiilis on parin vkon jälkeen, saako siitä mitään konkreettista ilmaispalvelua enempää irti :) Ainakin eilen ja tänään on tullut käytyä kävelyllä ihan urakalla Trckerin innoittamana, varsinkin kun keksin pyörän uudelleen, eli miten pääsen eroon nilkkanirhaumista, joita lenkkarit ovat talvitauon jälkeen keksineet alkaa aiheuttaa: teippiä kantapäähän.


Komialta näyttää ;) Mutta ei nirhannut! Ei eilisellä alle puolen tunnin hölkkälenkillä, ei tunnin kävelylenkillä, eikä puolen tunnin kävelylenkillä tänä aamuna! :) Olen enemmän kuin happy, vaikka kieltämättä tykkäsinkin enemmän teipittömästä versiosta ;) En kyllä käsitä. Jos ei lokakuussa hierrä, niin ei sitä nyt yhtäkkiä pitäis maaliskuussakaan alkaa hiertää :S (huomasin hiertämisen maaliskuussa, olen kyllä very aware, että nyt on jo huhtikuu ;)) 

Huhtikuusta tulikin mieleen, että täällä Lahdessa on ihan hurjaa vauhtia kesä tuloillaan! :O Tuntuu ihan yhtä uskomattomalta kuin joka vuosi, että kohta se on taas täällä.. En ehkä malta odottaa :) Tällä vkolla on ollu ihan hurjan lämpimiä säitä ja katsokaapas mitä Vesijärvi meni ja teki viime yönä! Tässä kuvaa vielä partsilta illan arskanlaskusta:


Melko nättiä, eikö :) Mutta se pointti on nuo jäät! Puolet vesitilasta on jo avoinna, mutta puolet vielä epämääräisen jäämassan peitossa. Kunnes koitti tämä aamu! Notta katsokaapas millaisessa ympäristössä kävin aamupäiväisellä lenkilläni!


Oijoijoijoijoijoi!! Kyllä sydän lepäs! ♥ Ihan mieletön näkymä! Olihan noita plussa-asteitakin jo +10 C, mutta aatelkaas kun tuohon kuvaan vielä lisäis semmoset 20 astetta lisää.. sehän ois ihan täyskesä! :) Tein eilen ihan vartavasten jopa kesäisen soittolistan lenkilleni, että pääsen oikein kunnolla fiilikseen. Mut himskatti kun tää postaus vaan venyy ja venyy ja on muutenkin jo ihan sekalaista sillisalaattia, joten ehkäpä laitan soittolistan ihan omaan postaukseensa ;) Tänään pitäis kuitenkin vielä alkaa sataa, joten ei sillä niin kiirettä ole xD

Palaillaan! (nopeammin kuin toukokuun 12. ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)