maanantai 27. huhtikuuta 2015

Ladies & gentlemen, Luontokuvaaja Sanna V.!

Haha, mulla ehkä jäi vähän päälle perjantainen kuvausmoodi. Tuli lauantaina napattua yks jos toinenkin fotontynkä ja aattelinkin puskea ne tähän epämääräiseksi kuvapläjäykseksi. Näköjään yhdistävänä tekijänä on tällä kertaa jonkinasteinen luontokuvaus :D Tykkään ihan hulluna valokuvata, vaikka välineistöä tai taitoa mulla ei normijamppaa enempää olekaan. Luonto on kuitenkin siitä kiva kuvattava, että siellä on jatkuvasti jossain jotain niin kaunista ikuistettavaa, ettei onnistuneeseen kuvaan oikein muuta tarvitsekaan kuin avoimet silmät ja melkein mikä tahansa kuvausväline :)

Frisbeegolf-kentän laidalla, krookuksia lienevät?  

Sama paikka, sama kukka, eri väri.

Kävelymatkan varrella leskenlehtinen. Näitä on jo ihan hurrrjana kaikkialla :) Tarkoittanee, ettei kevättä ja kesää voi perua, jesh! :)

Kaikista paras kevään/kesän merkki! En malta odottaa, että kaikkialla on sitä ihanaa tuoretta vihreetä ♥ 
Se on jotain niin kaunista, että hyvä kun ei henki salpaannu ♥

Tajusin just, että tässä kuvassa nyt ei mitään sinällään niin kaunista ja julkaisun arvoista ole, mutta kun kerran on söpöjä pikku karvapalleroita, niin menkööt tällä kertaa :D

Tämmöinen eksoottinen sieni kavereineen bongattiin äipän & siskon kanssa iltakävelyn varrelta! Kukaan meistä ei ollut moista ennen nähnyt, mutta taas oli Google kaverimme: "punainen sieni kuppimainen" ja vastauksena tuli Punamaljakas :) Jotenkin freaky tämä tuote, mutta sinällään hauskan erilainen muihin verrattuna.

Siihen loppui se iltakävely..

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Krookukset kasvaa niin ihanasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, ne tekee aika upeita "krookus-meriä" sinne tänne :) Luonto on jo nyt aika upeana, mut en melkein malta odottaa sitä kun se on kokonaan sellaisen ihanan tuoreen vaalean vihreä! Oih! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)