perjantai 24. huhtikuuta 2015

Uudet rakkaat ♥

Ooooijoijoijoi, nyt lellitään Sannaa ♥


Tarina alkaa pitkältä, mutta lyhyesti kerrottuna tilanne oli se, että tuumin tarvitsevani uudet lenkkarit. Tarkoitus oli mennä tsekkaamaan erään urheilukaupan ikkunassa näkyneet vaalean lilat Niken lenkkarit. Olin ymmärtänyt, että jo kymmenisen vuotta käyttämäni Niken Air Pegasus -malli on lopetettu, joten edessä oli uuden sopivan mallin metsästys. Pienen googlettelun ja tutkailun jälkeen sain selville, että tämä vaaleanlila malli on itse asiassa vähän niin kuin jatke Air Pegasukselle. Loistavaa! Testaamaan! :)

Ennen tähän kyseiseen kauppaan astumistani muistin kuitenkin käyneeni joskus Intersportissa testauttamassa jalkapohjani. Tuolloin lopputulema oli se, että minun askellukseni on neutraali, eli en tarvi minkään sortin pronaatiotukia. Mutta mitä jos tilanne on nyt eri? Niinpä kipitinkin Interiin tutkituttamaan koipiani. Ja millaista palvelua sainkaan..! Aivan tajuttoman hyvää, olen ihan fiiliksissä vieläkin! :) Aiemmalla testikerralla vuosia sitten myyjä infosi vain lyhyesti ja ytimekkäästi mihin asentoon piti mennä milloinkin, ja tietysti lopputuloksen, eli että jalkani on normaalisti pronatoiva. Tällä kertaa sain todella selkeän ja perusteellisen selvityksen kustakin asennosta, niiden tarkoituksesta, siitä mitä kullakin testin osalla haetaan, mikä on normaalia ja mikä epänormaalia jne. Myyjä myös vastasi kärsivällisesti ja ystävällisesti kaikkiin lukuisiin kysymyksiini, ja selitti selkeästi mitä eroa milläkin eri lenkkareilla oli toisiinsa. Lopuksi kiinnostuin eräästä uudenmallisesta lenkkarista, joita heillä ei ollut minun koossani, joten jouduin toteamaan käväiseväni kilpailijalla tsekkaamassa heidän tilanteensa. Vielä tässäkin vaiheessa myyjä ystävällisesti ja ennen kaikkea oma-aloitteisesti (!) neuvoi koon valinnassa ja sen ilmoittamisessa uudelle myyjälle, että saan varmasti oikeankokoiset lenkkarit! Aivan mieletöntä :)

Tulin tästä kokemuksesta niin hyvälle tuulelle, että olin oikein iloinen kun toisessa kaupassa kyseisten lenkkareiden hinta kipusikin minun hintarajani ylitse reilustikin (vissiin vielä uudempi malliversio heillä), ja sain hyvän syyn kipittää takaisin Interiin hakemaan tuolta supermyyjältä uudet lenkkarit, eli ne joita olin alun perinkin menossa hakemaan - tosin huimasti paremman värisinä kuin ne alkuperäiset kilpailijan vaalean lilat :P Toivottavasti myyjä sai kunnon provikan, ainakin ansaitsi sen totaalisesti :) Oli aivan pakko laittaa kauppiaallekin viestiä, että tietää sitten kuka myyjä taitaa hommat! Suosittelen siis teillekin Tatun metsästämistä Karisman Intersportista jos uudet lenkkarit on hakusessa :)

Mutta itse asiaan.. Katsokaapa mitkä supersöpöläiset paketista kuoriutuikaan:


Nike Zoom Pegasus 31. Olen niin hulluna nykyiseen urheiluvaatetrendiin, kun kaikki on niin värikästä ja silmiähivelevän kaunista :) Urheilukauppoihin tekis mieli jäädä asumaan kun silmiä hivelee niin ihanasti katsella kaikkea neonkeltaista, -pinkkiä, -oranssia ja vaikka mitä! Nyt vihdoin edustaa sitten lenkkarinikin tätä trendiä! Meeeeeee likey ♥ Mutta, yllättävää kyllä, se paras puoli näissä lenkkareissa ei ole väri :) Se on se miltä ne tuntuu jalassa.. Oih! Niiiin kevyet, niin pehmeät - ihan kuin ne olisi tehty suoraan mun jalkoihin! Kävelin näillä tänään töihin ja kotiin, ja arvatkaapa tarviko käyttää jo vakkariksi muodostunutta kikkakolmosta, eli teippiä akilleksen luo ettei hierrä..? ;) NO EI TARVINNUT! Ihan turhaan roudasin teippirullaa mukanani xD Olin vaan ihan varma, että tää nyt on vaan joku juttu, joka mun jaloissa on forever. Että mikään popo ei ole täysin sopiva. Mutta nämäpä ovat, oijoijoijoi ♥


Huomasin tuossa tänään käpötellessäni, että kenkien kärjessä/nokassa/mikäsenyton on todella hengittävää kangasta. Haaveilen jo kuumien kesäpäivien lenkeistä, sillä näissä tosiaan pääsee varpaat hengittämään :) Toki tämä tarkottaa sitä, että talvikeleillä ei varmaankaan varpaat tarkene, mutta sillä ei niinkään ole väliä. En ole edellisiä lenkkareitakaan käyttänyt talvisin, vaan talvella (jos nyt satun juoksemaan eksymään) käytän goretex-päällysteisiä Salomonin lenkkareita, jotta pysyy jalat kuivina ja lämpiminä varmasti :) 


Söpö ja toivottavasti ihan hyödyllinenkin yksityiskohta on nämä kantapään luona salamavalon esiintuomat heijastimet! :) Kantapään molemmin puolin on kolme tällaista pientä ruutukuviota. Kätsyä kun urheiluvaatteisiin laitetaan nykyään jo suoraan heijastimia, kun kieltämättä ainakin itse olen vähän laiska moisia killuttimia minnekään ripustamaan.. Lapset älkää ottako mallia! Tämän takia minä ostankin vaatteita, joissa on heijastimet jo valmiina (löytyy sekä molemmista juoksutrikoista, juoksutakista, että nyt lenkkareistakin!). Tai jos oikein pimeällä ja märällä kelillä lähden juoksentelemaan niin että tiedän joutuvani liikenteen sekaan, niin laitan kyllä ihan vanhan kunnon heijastinliivin päälle. Ne on vaan ne killuttimet, jotka ärsyttää kun hakkaavat selkään/käteen/kaikkialle :)

Katsotaan saako sitä aikaiseksi tänään vielä lähteä kunnon juoksulenkille laittamaan popot kunnon testiin, vai meneekö koko ilta siivoamiseksi.. Sitä ei taas ole tullut harrastettua kovinkaan ahkerasti. Hups. Miksi se on niin vaikeata suorittaa? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)