lauantai 25. huhtikuuta 2015

Mun päivä

Tän postauksen tekeminen tuntuu vähän hassulta, kun yleensähän Päivä kanssani -postauksia tekee tyyliin satojen tai tuhansien lukijoiden pitäjät, ja hekin kait siksi kun niitä aina kärtetään.. Mitään erityistä ei myöskään ollut luvassa, mutta koska itse tykkään näitä tämmöisiä lukea ihan hirmuisasti, niin päätinpä katsoa miltä oma päivä näyttää kuvina ja teksteinä :) Tämä siis tapahtunut eilen pe 24.4.2015.


Poikkeuksellista tässä aamussa oli se, että heräsin jo 5:50. Wtf. Mietin hetken, että ois oiva tilaisuus lähteä aamulenkille, mutta njääääh, ei huvittanut tarpeeksi. Sitä paitsi tämä aamu oli siinä mielessä muista poikkeava, että edessä olisi kävely töihin, koska mies oli lähdössä eri aikaan töihin kuin normaalisti, joten yhteiskyytiä ei tänään olisi luvassa. Tämä siis tarkoittaa sitä, että pitäis n. puolisen tuntia normaaliaikataulua aiemmin lähteä käpöttelemään, joten ehkei ole niin huono juttu sekään, että tässä nyt sit heräs vähän yli puol tuntia normia aiemmin :)


Kävely sujui oooikein leppoisasti uusilla lenkkareilla. Hyvä kun malttoi eteensä katsoa kun teki mieli kurkkia kauniin neonpinkkejä popoja siellä maanrajassa :D Arska paistoi ja linnut lauloi. Tuuli kyllä kans ihan tuhottomasti, mutta eipä paljoa haitannut! En malta odottaa sitä, että kaikkialla olis vihreää ja kaaaauniin kesäistä ♥ Matkalta löytyi kuitenkin jotain muutakin kaunista kuin omat lenkkarit, nämä siniset kukkaset nimittäin :) Merkistä tai mallista ei ole tietoa, en ole sekoitettavissa hortonomiin mitenkään päin. Kysykää vaikka mieheltä.. Nimim. Kiitos kaikista ihanista kukista ja sori et tapoin ne..


Töissä oli tänään aamun ja iltapvän kävelyistä johtuen casual friday :D Alaosana toimi H&M:ltä aikanaan hankitut mustat treenilökäpokät (mahtui laukkuun paremmin kuin farkut) ja kompressiosukat pysyi päällä koko pvän. Kätevää, kun on yksin toimistolla suurimman osan ajasta niin voi pukeutua lähes miten vain :D


Työpäivien kohokohdat ovat tässä: kaakao-cappuccino -hetki aamupäivällä ja Orient green tea -hetki iltapäivällä :D Naaammm. Harmittaa tosin, että ovat muuttaneet tuota kaakao-cappuccinoa jotenkin tässä viime aikoina. Pakkauksen lisäksi huomasin muutoksen siinä, että sokeria on nyt 15 g/100 g! Jösses sentään. Ennen oli 9 g ja sekin oli jo syynä siihen että lopetin tämän juomisen hetkeksi. No, eipä tarvitse ostaa tätä enää uudelleen kuin ehkä joskus harvoin :) Pitääkin nyt nauttia kun vielä on saatavilla! Liptonin Orient vihreä tee taas on aivan taivaallista, eikä sisällä sokeria kuin max 0,5 g/100 g ;) Paitsi kun laitan sen sekaan hunajaa.. Mutta tämän tuoksu ja maku on jotain niin herkullista. Teessä on aromina anis, kaneli ja lakritsi. Naaaaam :)


Iltapäivän kotimatkakävelyllä kukat oli auenneet :) Kyllä, se oli niin suuri tapahtuma, että piti änkeä tähän postaukseen ;) Oon kyllä vähän sellanen kukkakuvaajahullu.. Hetken mietin, että kehtaanko poiketa kävelytieltä jotain höperöjä kukkia kuvaamaan, mut sit tuumasin notta jos jotain häiritsee niin se on sen vika ja menin. Mulla on useinkin jotain outoja ongelmia kehdata valokuvailla, ja sitten jälkikäteen harmittaa ihan pirusti. Oon ihan tietoisesti koittanu päästä sellasesta typerästä epäröinnistä eroon ja kiusallanikin koitan kuvata aina silloin kun se tuntuu erityisen nololta :D Haha. 


Kotiin päästyäni olin jo nälkäkuoleman partaalla, joten nopeesti lempparein smoothie valmistukseen: appelsiini-mangokeittoa tuomaan "vetreyttä", AB-luonnonjogua tuomaan paksuutta ja sekaan banaani, pakastemangokuutioita, -mustikkaa ja kruunuks vielä mustaviinimarjoja ♥ Tuosta tulee niin taivaallista herkkua ettei mitään tolkkua. Jos tahtoo vielä vähän rakentavampaa tuosta, niin tunkee maitorahkaa lisäks tai jogun sijaan, niin saa vähän prodea messiin :P


Ilta menikin sitten kivasti sohvalla röhnöttäen, Varesta (Juha Veijonen! ♥) katsellen ja suklaata syöden :) Ihan passeli perjantai-ilta, sanon minä :) 

As u can see, todellakaan mitään ihmeitä ei tapahtunut. Hauskaa silti, että kerrankin jäi päivästä vähän enemmänkin kuvia myöhempää muistelua varten :) Nyt kuitenkin kipin kapin postaus ulos ja lauantain puuhiin, son moroo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)