torstai 23. huhtikuuta 2015

Nauloja nauloja nauloja

Haha. Töissä oli vähän tärkeämpi päivä tulossa, joten päätin lakata kynnetkin kuntoon pitkästä aikaa :) Mulla on muuten viime aikoina ollu kynnet ihan törkeen hyvässä kunnossa. Ennen ne aina katkeili, lohkeili ja liuskottui jatkuvalla syötöllä. Nyt kun tässä alkuvuoden on vähän koittanu uhrata ajatuksia ravinnon ja vedenjuonnin suhteen, niin kynnet on alkanu olla ihan tosi terveen oloiset! Ne ei katkeile yhtä helposti, vaan kasvaa jopa mun makuun häiritsevän pitkäks (mikä ei oikeasti ole pitkä, mutta kaipa oon tottunut siihen että ovat lyhyet). Liuskottuminen on loppunut lähes kokonaan! Tässä ennen lakkausta katselin kynsiä vähän tarkemmalla silmällä, niin ainoastaan yhdessä oli liuskottumia ja se oli oikean käden peukalo. Olen oikeakätinen, joten kuvittelen, että se sormi-raukka nyt on kenties niin paljon vaan käytössä, ettei sillä ole hirveästi tsämejä pysyä täysin kondiksessa. Muutoin liuskottumiset on viime aikoina tulleet järjestäen kynsilakan käytön yhteydessä, liekö niillä tai poistoaineellani on jotain kuivattavia ainesosia tms, jotka häiritsee kynnen onnea. 

Uskon, että syy tähän kynsien yllättävään hyvinvointiin on veden juonnin lisääminen huomattavasti. En kyllä edelleenkään (valitettavasti) juo kuin 1-2,5 litraa päivässä (juu, on melkonen haarukka (kirjoitin ensin harava..) :D), mutta se on silti (valitettavasti) huima lisäys entiseen! Ennen saatoin olla koko päivän (!) juomatta vettä ollenkaan! Kaikki neste tuli jostain muusta: light-limuista, light-mehuista, maidosta, kaakao-cappuccinosta, joskus harvoin teestä. Enkä edes oikein tuntenu janoa, muutoin kuin liikunnan yhteydessä. Nykyään tuntuu, että on jano koko ajan :D Kai sitä on vaan oppinut tuntemaan sen tai jotain. Joka tapauksessa, suosittelen raikasta vettä lämpimästi (kylmänä) :) Okei, nyt lopetan nää sulkulauseet..

Jospa mennään siihen alkuperäiseen aiheeseen, eli kynsien lakkaukseen :) Käsitän kyllä, että nykyään on aivan normaalia käydä laitattamassa kyntensä ammattilaisella, eikä mun räpellykset ole edes verrattavissa heidän luomuksiinsa, mutta koska oma lompakkoni ei moisesta puuhasta tykkää, niin olen päättänyt nauttia täysin siemauksin näistä omista räpellyksistäni :) Tässä ensinnäkin tuotteet joita käytin:


1. Star Gazerin neonpinkki sävy 150
2. O.P.I:n vaaleanpunainen Princesses rule!
3. Wet n Wildin Wild Shine -lakka E435G - Sparked

Ensin laitoin Star Gazerillä ranskaisen manikyyrin kaltaiset kärjet kynsiin, ja annoin kuivua. Gazeria piti laittaa muistaakseni 3 kerrosta, ennen kuin siitä tuli tarpeeksi peittävän pinkkiä. Uskon tekeväni tämän lakkauksen vielä toistekin, mutta seuraavalla kerralla en ehkä käytä aikaani ranskalaisen manikyyrin tekemiseen, vaan tuputtelen tämän sienen kärjellä tehden enemmänkin liukuvärjätyt kärjet. Star Gazerin päälle laitoin O.P.I:n vaaleanpunaista vähän hillitsemään räiskyvää pinkkiä ja toisaalta tuomaan hentoa kimalletta kärkiin. Lopuksi laitoin mahdollisimman liukuvärjäysmäisesti hilelakkaa, enemmän kynnen kärkiin ja siitä sitten hipumaan hieman kohti kynsien puoliväliä. Tämä kerrostaminen oli helppoa, koska tämä hilelakka on hieman huonoa ja hileitä tulee aika harvakseltaan :D Päälle päällyslakkaa sitomaan kokonaisuutta. Tällaiset niistä sitten tuli:


Kyllä on kynsien kuvaus vaikeaa..! Joko valo heijastaa liikaa, jolloin koko kynsi on pelkkää valoa, tai sitten liian vähän, jolloin lakkaus näkyy kutakuinkin näin, eli jokainen hile näkyy erikseen :D Kuitenkin, kun kynsiä katselee esim. 30 cm:n etäisyydeltä, ne näyttävät mielestäni tosi kivoilta. Paljon kimalletta, mutta sellaisella tietynlaisella hillityllä tyylillä. Toimii! :)

PS. Kivasti kuitenkin tätä eritystä työpäivää edeltävänä iltana toisesta kädestä irtosi isona liuskana sekä peukalon että etusormen lakkaukset :D Näin ei ole kyllä ennen käynyt, en tiedä olisko syynä ollut aluslakan puuttuminen vai rasvaisen kanankoiven särpiminen, tai näiden yhdistelmä.. Aluslakka jäi pois kun oli vähän tiukahko aikataulu ja kanankoipia käsittelin yhteensä 6 kpl :D Noh, ihan nätit ne oli silloin kun ne vielä kynsissä oli..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)