keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Happy as a hippo!

HAH! Voitin yhden taistelun Bloggeria vastaan ;) Vastaukset toimii taas! \o/ Voin vastata suoraan kommentoijalle! Luksusta mun silmilleni. \o/ 

Tavallaan pienenä häviönä voi pitää sitä, etten tiedä ihan tarkalleen mistä vika alun perin johtui, mutta mulla on vahva vainu että syy liittyi jotenkin johonkin html-koodiin. Ainakin yksi sellainen olisi pitänyt olla käytössä (ja blogin ulkoasunkin perusteella oli), mutta silti asetuksissa html-koodisto näytti tyhjää, joten joku häikkä oli jossain. Kiltisti kokeilin ainutta ohjetta, jonka netin perukoilta jostain löysin, eli varmuuskopioin blogin ja kirjasin ylös kaikki ulkonäköasetukset (tekstien fontit, koot, värit jne), jotka muodostaa blogin ulkonäön. Sitten vaan alottamaan kaikki alusta! Valitsin mallipohjan uudelleen ja muokkailin ulkonäön haluamakseni, ja lopuksi lisäsin vielä tyhjään html-kenttään haluamani koodin. Käytä Bloggerissa -klikkaus ja vapisevin sormin tsekkaamaan auttoiko - auttoi! :) Voisin hyppiä ja poNppia, sen verran odotettu tapahtuma tämä

Muille vastaavan ongelman kanssa painiville: ennen kuin lähtee noinkin "rankkoihin" puuhiin, kannattaa tsekata, että blogisyötteeksi on valittu Täysi (Asetukset - Muu - Salli blogisyöte: Täysi) ja että kommenttien malliksi on valittu Upotettu (Asetukset - Tekstit ja kommentit - Kommentin sijainti: Upotettu). Mulla nää oli kuitenkin jo hoidossa, joten vika oli jossain muualla.

Tästä on hyvä jatkaa iltalenkille :) Lenkkiä piristää toivottavasti myös se, että se tapahtuu ihan uudessa ympäristössä! Mua usein hatuttaa lähteä lenkille, kun täällä meillä päin ei enää oikein mitään uutta lenkkireittiä ole. Kaikki tässä lähiympäristössä on jo tämän 7 vuoden aikana koluttu läpi ja puhki. Mutta nyt pitäisi olla sitten ihan uudet reitit, ja soittolistakin on kohdillaan, aurinko pilkahtelee välillä ja sateen oletetaan pysyvän poissa - puitteet pitäis olla aika lailla kunnossa! Kunhan vaan en eksy... ;)


Haha, oli pakko laittaa loppukevennykseksi tämä kaunis kuva, jonka muokkailin joskus muinoin puhelimella tylsyyksissäni xD Tsih, tämän myötä toivotan hauskaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)