tiistai 10. marraskuuta 2015

Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Tää postaus on kyllä vielä pakko tehdä, eihän muuten koko Sanna 2.0 :sta jää kellekään mitään käteen :D Yllättävän paljon siitä jäi mullekin käteen, vaikka valitettavasti senteissä tai kiloissa se ei näkynytkään. Nyt toki jälkikäteen osaan nähdä miten se oli lähes sula mahdottomuus, ei noin lyhyessä ajassa (aina viikko/muutos ja viimeistäkin muutosta sitten vain se yksi viikko) voi ihmeitä odottaa. Järjestyskin oli vähän väärä, ehkä.. Noh, virheistä oppii :) Ja silti ihan älyttömän kiva kokeilu oli!

Mennääs järjestyksessä:

VESI
Ensimmäinen muutos oli vedenjuonnin lisääminen. Onnistui helposti, ei mitään suoranaisia ongelmia, tyyliin että vesi ei maistuisi tai tulisi korvista ulos tms. Ei lainkaan :D Ennemminkin sitä tuli ihan hurja jano jatkuvasti ja tuntui ettei sitä saisi ikinä tarpeeksi. Ihmettelin kyllä todella miten olenkaan joskus ammoisina aikoina voinut olla juomatta vettä! Kuitenkin, tuo sama vesimäärä ei ole kyllä enää syyskuun jälkeen jäänyt "voimaan", mutta paljon tarkemmin pidän kuitenkin nykyään huolta, että juon vettä. Olen myös I love me -messuilta tehtyjen tee-ostosten jälkeen alkanut ihan superiksi vihreän teen juojaksi, joten siitä tulee päivittäin myös hyvin vettä ja nestettä.

LIHASTREENIT
Tämä sukkasi ihan urakalla :D Taisi mennä loppupeleissä niin, että suoritin sen yhden viikon lihastreenit puolentoista viikon aikana :D En käsitä miten näiden tunkeminen mukaan elämään on niiiiiiiiiiiiin mahdottoman vaikeata mulle. Mutta jatkan harjoituksia, koska tiedän, että lihaskunnosta pitää pitää huolta. Ja tiedän, että oma lihaksistoni voisi olla ihan hurjan paljon parempi ja voimakkaampi ;)

SOKERI & KASVIKSET
Tää oli kiva! Eikä tehnyt tiukkaakaan, edes herkuttomuus :) Siis kunnes sitten jossain loppuvaiheessa kuuta tuli jokin herkkupäivä ja siitä se sitten taas lähti :D No ei, ei ole lähtenyt ihan kovin hurjana, mut en ole myöskään ollut sokerittomalla/karkittomalla/herkuttomalla. Mutta takataskuun jäi monia valinnaisia herkkuja, eli esim. prodepannarit, jotka maistuu hyvältä, mutta niitä ei lasketa tavisherkuiksi ;) Kasvisten kanssa tuli sinällään "täyspotti", että se jäi ihan vakituiseksi. Joka päivä olen tuosta viikosta lähtien kiikuttanut töihin lounaan mukaan kasviksia omissa pienissä - oikein tätä varten ostetuissa - rasioissaan :) Viikonloppuisin on myös tullut vähän katseltua, että kasviksia tulee syötyä, mutta ei niin tarkkaan. Tämän kohdan tulokseen olen erittäin tyytyväinen :)

ARKILIIKUNTA
Kävely töihin joka päivä, check! :) Oli ihanaa piristyä jo heti aamusta raittiista ulkoilmasta ja säät on todellakin suosineet tänä syksynä! Ja mikä parasta, tämäkin jäi vähän niinkuin käyttöön :) Hetken aikaa menin taas autolla, mutta sitten tuli ikävä aamukävelyjä ja vaihdoin takaisin kävelyyn :) Toki välillä tulee poikkeustilanteita, eli aamukävelyt ei ole enää mikään pakko, mutta tykkään niistä tosi paljon. Erityisesti nyt kun alkaa vähän hämärtyä, niin kaikki ei heti näe kun repeän leveään hymyyn kuunnellessani Suomipopin Aamylypsyä ja heidän, hmm, erikoisia juttujaan ;)

All in all, vaikka toivottuja ulkoisia muutoksia ei ihan hirveästi ehtinyt tulla (näin jälkikäteen kyllä muistan kun eräänäkin aamuna tuumin, että onpas tämä takki vähän löysempi nykyään! Pistin sen kuitenkin harhakuvitelmien piikkiin, vaikka ehkä ei olisi kannattanut ;) ), olen enemmän kuin tyytyväinen tähän kokeiluun :) Opin paljon ja ihan kivasti jäi uusia parempia tapoja jatkoonkin. Nämä kaikki kun yhdistäisi ja pitäytyisi näissä vaikka sen 2 kk, niin ihan salee alkais näkyä jos jossakin :)

Todnäk joku aamu semipirteenä lähdössä käppäillen töihin :D

2 kommenttia:

 1. Heh meissä on samaa. Mullakin toi salitreeni on vähän mitä on... Haluaisin uuden ohjelman jotta saisin kunnolla kiinni motivaatiosta mutta en ole saanut aikaiseksi sopia personal trainerin kanssa aikaa.
  Kasviksia olen onnistunut lisäämään ruokavaliooni pidemmällä ajalla. Herkuttomuus viikolla on alkanut lähiaikoina sujua. Vaikka aluksi olisin ollut valmis vaikka tappamaan suklaapalasta... Hitaasti mutta varmasti vai mitä?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hitaasti mutta varmasti! :) Ihan niin kuin tää mun kommenttiin vastaaminen, olen pahoillani :) Mun seuraava projekti vois tosiaankin olla tuo arkiherkuttomuus. Eikä kyllä yhtään haittais jos kasviksiakin lisäis. Ja sen lihaskunnon huoltaminen.. Unohtamatta tietenkään venyttelyä ja lämmittelyä.. Puuuh, taidan olla ikuinen work in progress :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)