torstai 19. helmikuuta 2015

Asiaa blogista porkkanaan

Blogiin saa kyllä kulumaan ihan tuhottomasti aikaa jos niin tahtoo..! :D Varsinkin kun harvat asiat onnistuu heti ensi yrittämällä.. Itse puuhastelin tänään vaikka kuinka monta tuntia blogin ja sen ulkonäön kanssa. Suurin osa puuhailemistani muutoksista jäi loppujen lopuksi tapahtumatta, mutta välilehdet sain vihdoin toteutettua :) Siinäkään ei kaikki mennyt ihan ongelmitta, nimittäin yhtäkkiä Blogger päättikin, ettei välilehtitekstien fonttia saa muuttaa. Se on Times New Roman ja sillä mennään, tuumi Blogger. Juu ei menty :D Onneksi loppujen lopuksi korjaantui tuokin homma - en tosin ihan tarkkaan tiedä miten, haha! 

Lupasin itselleni jo blogia aloittaessa, etten aio ottaa paineita postausten ulkomuodosta. Etten pyri siihen täydellisyyteen, joita "maan johtavimmat" blogit ovat kuvanlaadun ja sisältönsä puolesta, koska siihen en yksinkertaisesti pysty. Haluan vain saada jotain pientä ylös päivistäni, vaikka jotain ihan turhanpäiväistä. Itselleni muistoksi ja muille uteliaille ihmisille huviksi :) En ole ihan kovinkaan hyvin onnistunut antamaan itselleni näitä vapauksia kuitenkaan. Jossain takaraivossa on harva se päivä joku mystinen ääni jankuttanut, että eihän sulla ole edes kunnollista postauksen aihetta ja hittoakos tuommosesta menisit blogiis höpisemään, ei siihen mene kuin pari lausetta ja se on sanottu ja eihän sulla ole edes mitään kuvaa laittaa postaukseen jne. Siihen sais nyt (taas) tulla loppu ;)

Jotta voin todistaa itselleni, että tänne tosiaan saa postata iiihan mitä tahansa mieleen tulee, niin tässäpä tämän päivän huikea häppeninki: söin aivan jättimäisen porkkanan :D Trust me, mun sormet on melkoisen pitkät ja siltikin tuo porkkana on ylitse käteni molemmista päistä, joten se oli tosiaan massiivinen :D Naureskelinkin blogin Instassa, että tässä taisi kerralla tulla syötyä se suositeltu kasvismäärä puoli kiloa päivässä ;)


Rentouttavaa torstaita, kohtahan se on jo viikonloppu! JEA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)