keskiviikko 11. helmikuuta 2015

I think I left the love of my life behind, in Casablanca

Tänään on ollut ihan huikean kamalan kauhea ikävä kesää. Luonnollisestikaan en vaihtaisi tätä auringonpaistetta ja sinistä taivasta mistään hinnasta mihinkään muuhun säähän, mutta jotenkin tämä on myös hieman katkeransuloista ja aika tuskaisaakin, koska se saa kaipaamaan kesää niin hurjan paljon. Kyllä, kuulun niihin raivostuttaviin ihmisiin, jotka alkavat tammikuussa odotella kesää saapuvaksi ja myös tuovat sen ihan ääneen julki vähintään kerran päivässä ;) Kuitenkin suon sen itselleni, koska en ikinä kuunaan kesällä valita helteestä tai kuumuudesta, tai toivo talvea jälleen saapuvaksi. En ääneen, enkä pääni sisällä. Sitä en sentään minäkään voi sietää, että talvella valitetaan kun on kylmä ja kesällä sitten kun on liian kuuma ;) Joku tolkku pitää olla.

Mun reseptini näihin sydäntäraastaviin kesäkaipailuihin ei suinkaan ole katseen kääntäminen muualle tai itseni huijaaminen ajattelemaan talven positiivisia puolia. Ehei. Minä laitan supervaihteen päälle ja oikein upottaudun menneiden kesien ihaniin fiiliksiin. Ihailen ikkunasta paistavaa aurinkoa (ikkunasta, koska mitä suurimmalla todennäköisyydellä olen töissä sellaisina päivinä..) ja sen säteitä, ja muistelen miten ihanaa on kun auringon lämpö osuu iholle. Kun ulkona on helppo olla pelkällä t-paidalla, eikä tarvitse useaa vaatekerrosta vain pysyäkseen hengissä. Laitan Supersummer-soittolistani soimaan ja eksyn ihailemaan joko omia lomakuviani, tai sitten muiden sellaisia. Ympäröin itseni kesällä niin paljon kuin se vaan näissä olosuhteissa on mahdollista. If you can't beat them, join them! :D


Tämä biisi on jotenkin niiiiiin kesäinen mulle, ettei mitään rajaa. Mulle se tämän biisin taaksejäänyt rakas on kesä ja rinnassa on polttava tunne, että sen luokse pitää päästä takaisin :) Laittakaahan siis biisi taustalle soimaan, ja jos olette yhtä kesäfiilistelijöitä kuin minä, nauttikaa hetki siitä ja kesäisistä kuvista. Niitä tulee meinaan nyt muutama.. ;)

Kun puut ovat vihreitä ja varjojen takana on lämmin aurinko, eikä loisteputkivalo.. 
Madrid, Espanja

Kun satunnainen palmu eksyy näkökenttääsi tavanomaisen männyn sijaan ja meri kimaltelee auringossa kauniimmin kuin mikään timantti.. 
Lanzarote, Kanarian saaret

Kun täydellisen turkoosia merta riittää silminkantamattomiin.. 
Lanzarote, Kanarian saaret

Kun omenapuu kukkii, eivätkä sininen, vihreä, valkoinen ja ruskea ole koskaan näyttänyt yhtä upealta yhdessä.. 
Lahti, Suomi

Kun näkymä on auringonlaskun aikaan kuin suoraan maalauksesta.. 
Sunny Beach, Bulgaria

Kun saat maata hienohiekkaisella rannalla auringon paahteessa, kuunnella kesäistä musiikkia ja hakea rantabaarista taivaallista kylmää juomaa.. 
Golden Sands, Bulgaria

Kun kahvilan katto voi olla tällainen, eikä sen tarvitse kestää räntää ja lumikinoksia.. 
Sunny Beach, Bulgaria

Kun saat kiireettä köllötellä uima-altaalla ja suurimmat päätökset täytyy tehdä sen välillä, että pulahtaako uimaan vai laittaisko sittenkin musan korville ja vaan olis.. 
Mellieha Bay, Malta

Kun auringonlaskun aikaan saa todistaa todellisia ihmeitä ja käsittämätöntä kauneutta.. 
Mikkeli, Suomi

Kun kukat kukkivat ja luonto on värikkäintä ikinä.. 
Mellieha Bay, Malta

Kun merivesi on niin hillittömän hienon väristä ja kirkasta, etteivät sanat riitä kuvailemaan sitä..
Blue Grotto, Malta


4 kommenttia:

 1. Voih nyt mullakin tuli ikävä kesää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta nyt? ;) Mutta iiihan kohta se on kulmilla, pakko vaan luottaa siihen! Vaikka Forecan mukaan tänäaamuna oli yllättävät -20 C pakkasta.. Oh well ;)

   Poista
 2. Tälläkin suunnalla on aivan järkyttävä kesäikävä! Lohduttaudun kuitenkin sillä, että ensi kuun jälkeen on jo huhtikuu ja sitten kevät onkin jo pitkällä.. ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole edes tullut ajatelleeks..! Totta tosiaan, kohta on jo huhtikuu :) Itse oon vaan koittanut ajatuksen voimalla kääntää ilmastoa niin, että Suomessakin voisi alkaa kesä jo vaikka maaliskuussa... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)