tiistai 3. helmikuuta 2015

IsaDora Inline Kajal 56 Blonde

Pakko hehkuttaa ostostani! Kaipaan aina itse paljon kommentteja, vertailuja ja suosituksia muilta, ennen kuin suostun ostamaan oikeastaan mitään uutta. Tahdon tietää toimiiko tuote vaiko eikö! Mietin pitkään ostaisinko tämän, onko ihan turha ja tekeekö edes mitään. Nyt parin kuukauden kokeilun jälkeen uskallan sanoa, että kyllä vaan tekee, ei ole turha! Toki ilmankin selviää vallan hyvin, mutta se päteekin loppupeleissä melkein kaikkeen nykyaikana "tarpeelliseen" ;) 


Olen jo aikaa sitten lukenut, että nudensävyistä kajalia pitäisi laittaa silmien sisäluomille avaamaan silmiä ja viimeisetelemään meikin. Tapani mukaan kuitenkin jahkailin ja jahkailin ostopäätöstä - harmi, sillä tämän ostamisen jälkeen (joulukuun alussa) olen käyttänyt tätä joka ikinen kerta kun olen silmiäni meikannut (paitsi toki jos olen laittanut mustaa kajalia sisäluomiin johonkin dramaattisen tummaan meikkiin, mutta eipäs nyt tarvitse saivarrella siinä). Tuote kustansi n. 10 €, joten sanoisin, että erittäin hyvä sijoitus!

Yritin parhaani mukaan tallentaa valokuvaan sitä eroa, jonka kyseinen tuote tekee. Kas tässä:


Vasemmassa yläkulmassa tilanne, kun sisäkajalia ei ole vielä levitetty. Oikealla ylhäällä sitä on laitettu sekä ala- että yläsisäluomelle. Alimmassa kuvassa taas vasemmanpuoleisessa silmässä on jo tuote, kun taas oikeanpuoleisessa ei ole. Hyvä, että tein tästäkin näin monimutkaista, vaikka toisaalta tulosten pitäisi speak for themselves. "Kajaloitu" silmä on hurjan paljon viimeistellymmän näköinen, ja onhan tuo nyt kaikin puolin siistimmän näköinen jälki kuin mitä paljas, hienoisesti punehtava sisäluomi on. Ensimmäistä kertaa ikinä tajuan mitä tarkoitetaan silmän "avaamisella" (höh, aukihan se on koko ajan), katse on tosiaan jollakin tapaa valoisampi ja avoimempi, kun valkoista silmämunaa vasten on vaalea luomi tuon alkuperäisen punehtavan sijaan. 

Samanlaisia tuotteitahan varmasti on muillakin merkeillä, mutta luonnollisesti en uskalla niitä suositella kun en ole kokeillut. Omani on siis IsaDoran Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde. Pääpointtini tässä postauksessa olikin lähinnä tuoda ilmi se ero, minkä moinen pikkujuttu voi ilmeelle tehdä, eikä niinkään se, että tämän teki juuri IsaDora ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)