keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kaylan kuntokuurilla

Kyllä se vaan on ihan järjettömän upea fiilis kun huomaa kehittyneensä, oli aihe sitten mikä tahansa. Tällä kertaa se on liikunta :) Aloitin pari viikkoa sitten kehutun/kohutun Kayla Itsinesin treenit, enkä voisi olla enempää tyytyväisempi! Treenien ideana on, että viikoilla 1 & 3 on samat treenit, samoin kuin 2 & 4, ja sitten hypätään uudenlaisiin haasteisiin. Aloitin siis eilen viikon 3, ja oli ihan huikeaa nähdä miten sitä ihan eri tavalla jaksoi kuin ensimmäisellä viikolla! 

Aloittaessani olin käytännön rapakunnossa. Puolen tunnin juoksulenkit sujuivat ihan ok:sti, mutta siihen se kaikki kunto jäikin - liekö jokin tottumusjuttu siinä, että ne jaksoi? Mulla ei ollut mitään kykyä liikkua muuten, aerobinen kunto oli juoksulenkkejä lukuunottamatta ihan nollassa, lihaskunnosta nyt puhumattakaan..! Yleisliikkeen/burpeen teko tuntui kuin tekisi jotain isompaakin akrobaattista suoritusta, enkä ollut kyykkäillyt sitten suurin piirtein kesäkuun (jolloin muuten suoritin kivan kyykkyhaasteen, suosittelen!), saatika muutoin käynyt salilla. Ja itse asiassa suurin piirtein viime syyskuun lopusta aina tammikuun puoliväliin saakka meni totaalisesti liikunnatta. Ilman mitään sen suurempaa syytä, ei vaan huvittanut. Harmi. 

Eilen siis tosiaan tein uudestaan sen ensimmäisen viikon Legs & cardio -treenin. Huh huh mikä ero! Aivan varmasti oli yhtenä osatekijänä se, että laitoin korville tsemppaavan musiikin, joka vieläpä on vähän niin kuin suunniteltu näitä treenejä varten sillä itse mixaus tuli Kayla Itsinesin s-postin uutiskirjeestä. Silti, jotain kehitystäkin on ollut pakko tapahtua! Ensimmäisellä viikolla kun tuon treenin tein, en saanut edes suoritettua kaikkia toistoja, olin ihan hukassa! Pelkäsin suunnilleen kuolevani ja oksentavani ja vaikka mitä mitä nyt on ikinä nähty tyyliin Suurimmassa pudottajassa :D Mutta tällä kertaa sain suoritettua joka ikisen toiston mitä vaadittiin :) Ja vähän vielä päällekin aikarajan sallimissa rajoissa. Vähänkö oli ihan Super-Sanna -fiilis treenin jälkeen! :) Hiki virtasi, huohotin (ja mies vinoili siitä :D) ja kieltämättä viimeisten toistojen teko oli jo aika hidasta ja ähisevää, mutta olo oli treenin jälkeen mitä mahtavin!

Loppukevennyksenä (?) kuva viime viikolta, kun suoritin 2. viikon Arms & Abs -treenit. Mulla oli sellaiset polvimittaiset treenipökät, joiden paksuhkot silikonireunaiset lahkeet on vissiin sijainneet melko kriittisessä paikassa - ainakin naistenpunnerruksia tehtäessä..! En edes treenatessa huomannut näin käyneen, jonkinlainen keskittyminen siis ollut siinä tekemisessä :D Treenin jälkeisessä saunassa aloin ihmetellä et miks hitossa polvia kirvelee niin kovasti. Oh well, no pain no gain ja mitä näitä nyt on ;)

Pitäkää itsestänne (ja toisistanne) huolta! :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä treenailuun! <3 Mulla on kans ollut nyt pienimuotoinen kuntokuuri käynnissä ja voi että sitä fiilistä, kun huomaa kehittyvänsä pikku hiljaa! :)

    VastaaPoista
  2. Voi apua, Blogger on näköjään lopullisesti päättänyt kieltää multa kommentteihin suoraan vastaamisen :D Kraaaaaah! No, menee se näinkin ;)

    Tulee kyllä ihan mieletön fiilis kun kehityksen huomaa! Tietää, että on ihan omin pikku kätösin saanut sen aikaan :) Tsemppiä sinnekin! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)