sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

En gång IFK, alltid IFK

Perjantaina oli taas odotettu ilta, kun HIFK saapui tänne päin maailmaa pelailemaan :) Kuuntelin IFK:n maalibiisiä aiemmin päivällä ja haaveilin kotihalliin pääsystä, sekä tutkiskelin hieman tilastoja ja muutoinkin kasvattelin fiilistä illan peliä varten. HIFK oli (ja on edelleenkin, pieni spoileri ;)), voittanut Pelsut joka matsissa tällä kaudella, joko varsinaisella peliajalla tai sitten jatkoajalla tai rankkareissa (eli "voittolaukauskilpailussa", joka on mielestäni aivan järkyttävä termi ja terminvaihdos, vaikka toki kuvaa itse tapahtumaa paremmin. Joihinkin asioihin ei silti vain pidä koskea ja piste). Ei mitenkään huono lähtökohta :) Ensimmäinen erä päättyikin vallan lupaavasti HIFK:n 0-1 johtoon.


Olin haaveillut, että koska tällä kertaa kyseessä oli perjantaipeli, niin myös HIFK-fanit olisivat runsaammin mitoin liikenteessä kuin esim. edellisessä matsissa, mutta eivät ne juurikaan :( Eivätkä kovinkaan hurjasti edes meteliä pitäneet, harmi! Itse istuin tällä kertaa tiiviisti Pelsu-fanien ympäröimänä, mikä sekin oli vähän tylsää :D Onneksi pelin lopputulos ilahdutti kuitenkin ;P (siskoani vähän vähemmän, köh köh) Ei muuten ollut yhtään tappeluakaan jäällä! Yllättävää! Itsestäni on aina tuntunu vähän siltä, että koska IFK:n maine (no ei pelkkä maine..) on mitä on, niin Pelsu-pelaajilla on aina pinna ihan kireällä jo valmiiks ja sitten ne purkaa varmaan koko vuoden turhautumiset IFK:n pelaajiin. Ja IFK:han vastaa jos sille huudetaan.. Mutta ei tällä kertaa, paria pienen pientä keissiä lukuunottamatta. Hyvä näin! Mietityttämään tosin jäi se kuinka kävi Söderholmille? Lähti kättään pidellen pukkariin ja ollut eilisen pelin loukkaantuneena :( Missasin koko häppeningin, mutta ei ainakaan tuomarin pilli soinut..


Lauantai menikin melko pitkälti ihan vain ollessa ja tortilloja herkutellessa :) Iltasella kävin pikkuisella juoksulenkillä, jonka vetäsinkin sitten vähän liian kovaa.. :D Viime vuonna enemmänkin juoksennellessani perus lenkkivauhtini oli sellainen 8,5 km/h (joskus jopa 9,1 km/h), mutta nyt kun olen pidemmän tauon jälkeen käynyt hölkkimässä, on nopeus ollut n. 7,7 km/h. Eilen se oli kuitenkin jotenki pompsahtanut 8,7 km tuntivauhtiin, ja sen kyllä huomasi :D Lähdin matkaan niin intoa puhkuen, että melkein harmitti kun juokseminen tuntui jotenkin vaikeahkolta ja raskaalta. No, eipä ihme, kun nopeus on ollut vähän liikaa näin vähän juosseelle :) Eniten nauratti ensimmäisen 500 metrin nopeus: 10,3 km/h! Haha :D Jännä juttu, että tuntui siltä kuin keuhkot ei ihan riittäisi.. Vielä koko ensimmäisen kilometrin keskimääräinen nopeus on ollut 9,2 km/h. Varmaan ihan vaan jo sulat tietkin vaikutti tähän nopeuden lisääntymiseen, pääseehän sitä asfaltilla kuitenkin huomattavasti nopeammin etenemään kuin lumen päällä. Mutta kaipa tässä jotain pientä kehitystä ja heräämistä ylipäätään on havaittavissa tuon aerobisen kunnon puolellakin :) Joo, eipä nämä tällaiset hifistelyt taida muita ihmisiä kiinnostaa, mutta itse olen kovin kiinnostunut lenkkieni spekseistä :) Ja tämän kaiken tiedonhan tarjoaa luonnollisesti Sports Tracker, maailman paras keksintö! :)

Sellaista alkuviikonloppuun, tämän päivän puuhista on luvassa ihan oma postauksensa :) Hauskaa loppuviikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)