torstai 20. marraskuuta 2014

Sisustushaaveita

Oon aina ollut oikein kunnon jouluhullu. Glögiä alan lipittää jo marraskuun ensi päivillä, jouluinen soittolista alkaa soida viimeistään marraskuun puolivälissä ja joulukuun alkaessa on jo koti joulukoristeltu! Mikään ei ole muuttunut tänäkään vuonna ;) Sormia ja varpaita himottaisi väkerrellä vaikka mitä jouluista, mutta en oikein tiedä edes mitä, kun kaikki on about valmiina jo :D Kranssia vähän suunnittelin tekeväni itse, mutta toisaalta sitten olisin ihan mahdottoman suruisa jos joku ilkeä ihminen tuotokseni ovestamme ryöstäisi.. Kerrostalossa kun asutaan, niin ei koskaan voi tietää kuka saa loistoidean ovemme ohi kävellessään. Pistän tämän vielä harkintaan kuitenkin :)

Tänään törmäsin linkkiin, joka vei Elloksen joulusisustus-osastolle. Mikäs siinä, haaveillaan vähän, vaikka juurikaan mitään en enää tarvitsisikaan kotiini.. Aina sitä kuitenkin keksii jotakin pientä - niin kuin nytkin ;) Kas:

Tummanharmaa tyyny: Ellos
Poro-tyyny: Ellos
Lampaantalja: Taljakauppa
Tähtivalo: Ellos
Kynttilänjalka: Ellos

Oih ja voih, mitä ihanuuksia! Tummanharmaita karvatyynyjä nappaisin sohvalleni paritkin kappaleet oikein mielelläni. Meiltä löytyy jo kaksi valkoista karvatyynyä ja voi hyvänen aika kun ne ovat ihanan pehmeitä! Oikein lemppareita jos meinaa ottaa sohvalla pienet torkut, niihin on kerrassaan taivaallista painaa päänsä :)

Poro-tyyny taas ei ole ollenkaan minua, en juurikaan välitä printtityynyistä, mutta tämä jostain syystä vei sydämeni ihan totaalisesti. Palasin katsomaan tätä uudestaan ja uudestaan :) Kai se on tuo järjettömän suloinen katse, joka sen teki. Passaisi värityksensä puolesta oikein hyvin sohvalle muiden tyynyjen joukkoon.

Tuo lampaantalja taas on itse asiassa muualta kuin Ellokselta, mutta ajattelin sen olevan oikein passeli tähän, kun kerran haaveillaan :) Tuollaisen tahtoisin ihan hirmuisasti sohvamme divaaniosiolle, joka sattumoisin on se osa sohvaa jolla minä yleensä köllötän ;) Miten ihanaa tuon pehmeyteen olisikaan köllähtää!

Tähtivalo sen sijaan suorastaan huutaa päästä makkarimme ikkunaan, samoin kuin makkarimme ikkuna kuulostaa huutavan tuollaista hopeaa tähteä luoksensa tuomaan hehkuvaa jouluvaloa huoneeseen :)

Kynttilänjalasta en ole aivan varma haluanko sen olevan juuri tuollainen, ja jos en halua, niin millaisen sitten haluaisin.. mutta kaipaisin tv-tasollemme tuollaista paksuhkoa, hopeista, hieman koristeellista pitkän kynttilän jalkaa, ja sen seuraksi toista samanlaista, mutta hieman lyhyempää kuin kaverinsa, jotta kynttilöitä olisi parilla eri korkeudella. Ei välttis olisi pahitteeksi jos tuo kynttilänjalka olisi vieläkin paksumpi kuin tuo kuvassa oleva.. Sellainen oikein kunnon tolppa?

Kuten näkyy, en erityisemmin välitä perinteisestä punaisesta jouluvärinä, enkä myöskään kaipaa tonttuja, joulupukkeja tai enkeleitä nurkkiini pyörimään. En yleisesti ottaenkaan hirveästi välitä suoranaisista koriste-esineistä. Jos niihin saa valoa, kynttilän tai kukan, niin sitten kelpaa :D Luotan joulusisustuksessa talvisuuteen, pehmeyteen, valoon ja kimalteeseen :) Ja hopeaan ja vähän kultaankin.

Loput löydökset taidankin kertoa joskus toiste, ettei tästä tule ihan järjetön kilometripostaus.. ;)

Ps. Linkit eivät ole yhteistyölinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)