torstai 27. marraskuuta 2014

Omia joulujuttuja

Mulla on nyt ollut kotona iltaisin tavallaan vähän tylsää, kun kaikki mahdollinen joulujuttu on nyt sitten jo ripustettu roikkumaan tai kaivettu esille :D Paljoahan tuota ei sinällään ole, mutta se nyt on varmaan ihan vaan hyvä juttu. Oon aika lailla selkeästi simppeliyden rakastaja, mutta toisaalta huomaan kyllä nykyään itsessäni ajoittain ihan uuden puolen. Sellaisen, joka on hulluna runsauteen ja toisaalta jopa välillä karsastaa liikaa yksinkertaisuutta. Mutta nyt asiaan, tällaisia on muuttanut näkösälle kesän piiloista:


Alun perin lapsuuden kodistani mukaan muuttanut kultainen valotähti. Tämä kaunis valontuoja pääsi paraatipaikalle olkkarin ikkunaan. Mies vielä kilttinä naputteli ylimääräisen naulan aivan ikkunan laidalle, jotta "ruma johto saadaan menemään piilossa verhojen takaa" :) On ollut hauska seurata miten miehestäni on kuoriutunut jonkinlainen sisustuksesta välittävä otus tähän uuteen kotiin muuttamisen jälkeen. En olisi ikinä kuvitellut, että häntä kiinostaa mikään tällainen, mutta olenpas ollut väärässä! Todennäköisesti tämä kiinnostus sisustukseen on vain ollut talviunilla, koska aikaisemmat kämppämme on olleet niin epäsisustettavia, ettei ehkä ole siksi vain jaksanut vaivautua :D


Nyt vois jo olla paikallaan pahoittelut kuvanlaadusta.. Laitetaas ees melko pienikokosena, niin ehkä sitä ei niin huomaa (haha) ;) Joka tapauksessa, tämä on suuri ylpeyteni, ei saa nauraa! :D Löysin kaappien kätköistä tällaisen tavallisen pienen lasipurkin, ja näin sen heti kynttilä sisuksissaan. Itsessään se olisi kuitenkin ollut jotenkin.. tylsä ja alaston, joten kekkasinpas sitoa purkin "kaulukseen" paria eri lahjapakettinarua, kiiltävää ja mattaista kultaa :D Kyllä mä näen itsekin, että tuo näyttää vähän avuttomalta ja höpsöltä, mutta rakastan sitä silti kovasti koska se on itse väkertämäni ♥ Noita naruja pitäis ehkä korjata jotenkin, nyt ne on itse asiassa edelleen samoin kuin silloin kun ensimmäistä kertaa ne siihen sidoin. Tarkoitus oli kyllä parannella niiden "asentoa", mutta jotenkin se on jäänyt.. Krhm. Passaa kuitenkin kivasti tuohon yläpuolella olevaan kultaiseen valotähteen, ja itse asiassa ne sijaitsevatkin allekkain: toinen roikkuu ikkunan puolivälin tienoilla ja toinen on tuossa ikkunalaudalla :)


No kynttelikköhän nyt on ihan must ;) En pidä niistä tavallisista übervihreistä kynttelikkökoristeista, joten otin nuo koristeet toimimattomasta kyntteliköstä ja vaihdoin toimivaan sellaiseen :D Nuo ovat vähän sellaiset mustanharmaat, ihan hauskat. Mutta voi kun tämä tällainen perinteinen kynttelikkö tuo aina ihan hurjasti sitä joulun tuntua! Kenties tuo vain niin kovasti muistoja lapsuudesta? Ja näissä on kieltämättä sekin kiva puoli, että tuovat ihan kunnolla valoa. Sitä ei varmaan koskaan voi olla liikaa ;)

Sellaista! Olis vielä yks kynttiläsysteemi esiteltävissä, mutta nyt iski kyllä sensuuri - niin kaamean kuvan olin siitä napannut :D Pitää malttaa kuvata sitä rauhassa ja kertoa siitä sitten lisää.. ;)

Jokos teillä on kotosalla joulujuttuja kaivettu kaapista? Tai en nyt tiedä onko se niin "jo", johan ensi sunnuntaina on nimittäin 1. adventtisunnuntaikin! Häpeäkseni joudun kyllä myöntämään, etten edes tiedä adventtisunnuntain ideaa, mutta eikös silloin jo ainakin pitäisi kaikkien lakien mukaan saada laitella joulujuttuja ja -valoja esille :P Noh, mitä sitä turhista normeista välittämään, kun ketään ei loukkaa niin itse kukin saa mun puolesta elää ja olla just niin kuin tahtoo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)