lauantai 22. marraskuuta 2014

Talvi tuli!

Eilen se vihdoin tuli, lumi! Oih ♥ Tätä on odotettu! Kaikki on ollut niin järkyttävän tummaa, pimeää, harmaata ja synkkää, että jopa minä, vannoutunut kesäihminen, olen oottanut lunta ihan kieli pitkällä :) Toivottavasti tuo vaan pysyy.. Kuulin kyllä huhua, että tiistaina alkais jo taas olla plussakelit, joten voi olla turha toivoa. Viime joulu oli niin järkyttävä noin niin kuin säällisesti, etten kyllä tahtois toista sellaista putkeen. Lunta siis tänne, kiitos! Hyvissä ajoin jo, niin on kivempi fiilistellä jo ennakkoonkin :)

En ole oikein vieläkään lakannut intoilemasta tän blogin kanssa, että mitä kaikkea kivaa tänne toivottavasti jää muistiin myöhempää muistelua varten :) Ihan tarkkaan en tiedä mitä tulen tulevaisuudessa tekemään sillä tiedolla, että eilen tuli vähän niin kuin ensimmäiset kunnon lumet (no, ehkä jo toiset jos tarkkoja ollaan..), mutta olen iloinen, että halutessani saan sen täältä tietää :D Kävin tietysti innoissani heti käpöttelemässä vähän ulkosalla, ihan mielettömän kaunista oli kyllä! Ei varmaan edes tarvitse mainita, että puhelimen kameralla on kuvat napattu.. ;) Mutta en aio jättää julkaisematta tai postaamatta siksi! :D (jotain asiasta kyllä piti sanoa silti.....;) )


Kuvan epäselvyys johtuu osittain yhä jatkuvasta lumisateesta, mutta myös pimeydestä. Puhelimen Yö-kuvaustoiminto vaan tuo hieman valoa tähän kuvaan. Tykkään siitä toiminnosta kovasti, mutta jotenkin sitä käyttäessä tulee aina vähän huijarimainen olo, kun se saa kuvat näyttämään upeammilta kuin mitä livenä näkyy ;) En ole vielä osannut päättää mitä mieltä olen, onko pakko aina tavoitella mahdollisimman realistista lopputulosta ollakseen hyvä kuvaaja vai onko tärkeintä se, että kuvasta tulee kaunis. Saatan kallistua jälkimmäisen suuntaan, sillä itse ainakin tykkään kovasti katsella kaikkea kaunista, eikä sen ole niin väliä onko se kaikki näyttänyt luonnossa ihan samalta. Mutta sitten taas toisaalta en pidä ihmisten muokkaamisesta photoshopilla, ja kuinka kaukana se nyt sitten loppujen lopuksi muka on tällaisesta eri kuvaustoimintojen käytöstä? :D Enkä kuitenkaan taas ole muunlaisesta kuvanmuokkaamisesta moksiskaan: saa pehmennellä, muokkailla värejä, varjostaa ja valottaa ihan mielensä mukaan, kunhan se palvelee lopputulosta. Noh, mut tuntien eipä ole mikään ihme, että olen tässäkin asiassa kahta eri mieltä. Onneks ei ole pakko päättää just nyt ;)


Huppuun piiloutunut ja musa korvilla. So typical of me ;) Yritin mennä katuvalon alle, mutta tämän valoisampaa kuvaa en saanut :D Ja on mulla vielä vähän opittavaa mitä tulee rentouteen kuvailla itseään julkisella paikalla..

Tällaiselta näytti meidän partsilta katsottuna tänään päivällä:


Ihan kuin joku mustavalkoinen valokuva 60-luvulta :D Mutta ei, ei ole mustavalkoista. Tähän kuvaan ei ole käytetty mitään erikoistekniikkaa ja kuvanmuokkaustakin harrastin vain sen verran, että laitoin vinjetit reunoille. Hassua, että luonnossa voi olla noin mustavalkoista :)

Kohta tulee mies salibandypelistä, joten se olis sauna-aika. Sitten vois sytytellä kynttilät (ne kaikki miljoonat mitä olen jo laitellut ympäri kotia..) ja lössähtää sohvalle :) Sounds like a plan! Mukavaa vkonloppua ♥

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentistasi blogiini! Oli kyllä huikeat maisemat ja lappi antoi parastaan.
    Mäkin fiilistelen satanutta lunta, sitä valoisuutta ja sitä, että nämä kuvat taitaa olla kotikaupungistani Lahdesta, ellen nyt sit ihan väärässä ole!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet! Onko nuo noin tunnistettavissa? :D Noh, toki tuttu on aina tuttua, tunnistaahan sen :) Kiva kun kävit täällä kurkkaamassa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)