keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Ensimmäinen postaus viimeiseen blogiini :)

Täällä ollaan taas! :) Olen ihminen, joka innostuu helposti, mutta jonka innostus toisinaan lopahtaa lähes yhtä helposti kuin alkoikin. Olen aiemmin pitänyt jo jopa kahta blogia, jotka molemmat jäivät "elämän alle" ajan mittaan. Toisen blogin nimi alkoi tuntua ajoittain ahdistavalta, koska en voinutkaan enää uskoa sen sanomaan joka hetki. Toinen blogini taas käsitteli kropan parannusta ja koska projektissa oli (ja on edelleen) omat haasteensa *köh*, niin toisinaan kun en ollutkaan niin ahkera liikunnan ja ruokailun suhteen, niin myös mielenkiinto kirjoittamiseen katosi ja blogi oli hiljaa montakin kuukautta putkeen.

Se, mikä ei kuitenkaan koskaan kunnolla kadonnut, oli halu saada omia ajatuksia ja valokuvailuja jonnekin esille: jättää minustakin jokin merkki tänne maailmaan. Tuntui, että blogin pito oli se oikea ratkaisu, mutta kunnollinen väylä vielä puuttui. Tänään se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta: My Everyday Moments. Otsikko ei anna ilmi mitään syvällistä filosofiaa tai elämäntapaa, eikä sillä ole mitään tiettyä päämäärää, jonka saavuttamattomuus aiheuttaisi kirjoitustaidon menetyksen. Tämä on vihdoin se paikka, johon voin vaikka tulla julkaisemaan pelkästään lauseen "Tänään oli upea päivä!" ja se riittää. Mahtavaa! :) Olen niin innoissani, ettei sillä melkein ole mitään rajaa! :) Postausideoita pyörii päässäni ja tuntuu kuin niiden määrä olisi rajaton. Ja sitähän se onkin! Aivan mieletön vapaudentunne tulee noin epämääräisestä blogin nimestä, hassua. 

Olen myös aina haaveillut kirjoittavani jotakin ylös jokaisesta päivästä. Päiväkirjaa en ole pitänyt sitten teini-iän, mutta myöhemminkin olen tunnollisesti ostanut uuden kalenterin joka vuoden alussa ja päättänyt että tänä vuonna kirjoitan kyllä joka päivä jotakin. Juu.. Joka päivä jotakin, kunnes alkaa helmikuu :D Mulla on aina ollut jotenkin huono muisti ja lähiviikkojenkin tapahtumat unohtuvat helposti jonnekin muistin syövereihin. Tämän blogin myötä mulla on jatkossa toivottavasti paikka, josta pääsen tarkistamaan mitä tapahtui milloinkin - vähän niinkuin julkinen päiväkirja. En toki yritä sanoa, että joka päivä postaisin jotain, mutta tietysti salaa sitä toivon. 

Yritän pyristellä irti kaikenmaailman säännöistä, joita olen ilmeisesti ihan itse päähäni luonut ja hyväksyä mm. sen, että ihan joka postauksessa ei välttämättä tule olemaan kuvia, ja nekin kuvat mitä tulee olemaan ovat 99% todennäköisyydellä kännykällä otettuja ja se on ihan ok. Jospa näiden parinkin seikan muistaminen madaltaisi kynnystä kirjoittaa useammin ja kenties vähäpätöisemmistäkin asioista :) Yritän kirjoittaa tätä ensisijaisesti itselleni, mutta toki ilahdun, jos joku muukin saa tästä kaikesta jotain iloa itselleen. 

Kas näin, tämä päivä jääköön historiaan ensimmäisestä postauksesta toivottavasti viimeiseen blogiini :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)