maanantai 23. helmikuuta 2015

It's meeee! :)

Tämä se on vaikein tekoni hetkeen. Ehkä siksi olenkin lykännyt tämän tekoa ihan hävyttömän pitkälle jo.. :D Pitäisi vissiin esitellä itsensä! Olen vieroksunut tällaisia tilanteita ihan pienestä pitäen. Mitä ihmettä sitä muka itsestään sanoisi? :D Tulee samanlainen olo kuin Davella Anger managementissa:



Niin, että TELL US WHO YOU ARE! :D Okei, mä yritän.

Alotetaan simppeleillä faktoilla: olen Sanna, 32-vuotias nainen ja ihanan miehen vaimo Lahdesta. En tunne itseäni tippaakaan päälle 24-vuotiaaksi, mutta jotenkin ne vuodet vaan vierii.. Jos alan kertoa jostakin asiasta jotain, se tarina harvemmin pysyy lyhyenä ja ytimekkäänä, joten tuumasin että virallisten lauseiden sijaan koitan kertoa itsestäni asioita ihan muutamilla sanoilla, vähän sellaiseen listaustyyliin :)

Me love:

 valokuvaus 
 tanssi (sekä itse toteutettuna että katseltuna) 
 lenkkeily 
 lukeminen 
 koirat 
 sisustaminen 
 kesä (oh really..), aurinko, lämpö 
 tulppaanit 
 musiikki 
 kynsilakat, meikit, kaikenlainen kaunis 
 moottoripyörät ja vauhti ylipäätään 
tatuoinnit 

Lemppariruoat:

Joku herkullinen, kermainen pasta. Ehkä kanapasta. Ja sekaan ananasta tai persikkaa.. Oijoijoi. Nälkä tulee.. :)

Suussasulava sisäfilepihvi joillain herkullisilla lisukkeilla, joita vain ammattikokki voi tekaista. Bratislavassa toissakesänä sain taivaallisen makuelämyksen, kun pihvin kaveriksi oli tyrkätty luumusosetta/hilloketta ja pottujen sijaan lautasella komeili jonkinlainen omenapiirakka. Ihan järjettömän hyvä makean ja suolaisen yhdistelmä tämä!

Tortillat, ai että! Taco-mausteseoksella maustettua jauhelihaa, semisti tulista salsa-kastiketta, jäävuorisalaatti-kurkku-tomaatti -salaattia ja fetapaloja..! Nams! Ja aterian kruunaa luonnollisesti kyyyylmä cola :P

Lempparileffat:

Kauhea kankkunen 1 & 2
Bad boys 1 & 2
Hurjapäät (vain se ykkösosa)
Toscanan auringon alla
Dirty dancing 1 & 2

Olipas kamalaa koittaa rajata vain muutamaan :D 
Todennäköisesti unohdin jonkun todella huipun ja kadun näitä valintoja myöhemmin ;)

Lemppareimmat tv-ohjelmat:

Frendit
Castle
One Tree Hill
Criminal Minds
Totuuden anatomia

Me NOT like:

epärehellisyys, -kohteliaisuus, -ystävällisyys ja -siisteys, pahantahtoisuus, suvaitsemattomuus
(kyllä, nämä kaikki voi niputtaa samaan kohtaan :D) 
 kylmyys, märkyys 
 liian monijalkaiset oliot (hämähäkit, kärpäset, hyttyset..) 
 herätyskello (paitsi jos se soi sitä varten, että pitää aamutuimaan lähteä lentokentälle, 
koska on pääsemässä etelään :P) 
 pimeys 

Olen.. 

 ..huolehtivainen, ystävällinen, luotettava (nämäkin voi niputtaa yhteen :D)
 ..kieroutuneen suuresti kiinnostunut ihmisen mielen järkkymisestä (ja ylipäätään erilaisesta toiminnasta kuin omani), mielisairauksista ja addiktioista. Olisin mielelläni psykiatri, jotta voisin tutustua erilaisiin elämäntarinoihin ja mahdollisesti auttaa ihmisiä, mutta toisaalta noissa asioissa on liian iso vastuu, usein jopa ihmishengestä, etten uskaltaisi ottaa sitä kaikkea harteilleni.
 ..ikuisessa pulmatilanteessa hiusvärini suhteen. Läpi on käyty niin blondi, musta, punainen kuin ruskean eri vivahteetkin, mutta sitä oikeaa ei vain löydy. Tällä hetkellä koitan kasvattaa omaa väriä, mutta en oikein edes itse usko saavuttavani sitä koskaan.. En vain tiedä mihin suuntaan lähteä :)
 ..nopeasti innostuva, mutta vähintään yhtä nopeasti jostakin toisesta asiasta innostuva ja alkuperäinen jää kesken.. Ei toki aina, mutta ehkä kuitenkin vähän liian usein ;)
 ..vapaaehtoisesti lapseton. Tämä tuntuu ihmeellisen hankalalta ihmisten ymmärtää, enkä itse voi ymmärtää miksi. Eikö se ole jo nähty millaista on aivan liian monen ei-toivotun lapsen elämä, joten miksi ihmeessä minun pitäisi väkisin lisääntyä? En vain tajua. Eivät kaikki halua syödä pastaakaan vaikka minä rakastan sitä, eikä se ole kenellekään ongelma ;) Ihmiset nyt vain ovat erilaisia ja ovat kiinnostuneita eri asioista.


Olisikohan tässä jo tullut tarpeeksi infoa minusta, niin että siellä ruudun puolella jo vähän tiedetään millainen olen :) Saa toki kysäistä aina jos jokin mieltä askarruttaa!

4 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus! Meillä on aika monta yhteistä asiaa. Juuri nyt nousee mieleeni.... Kanafetapasta kermakastikkeella! Nam :D

    VastaaPoista
  2. Mitähän nyt ihmettä. Tämä ei anna vastata suoraan kommenttiisi :D Joka tapauksessa kiva kuulla, että ilahdutti :) Itse en olekaan kanafetapastaa tainnut maistaakaan..! Vitsit, mistähän kaikesta oon jäänyt paitsi.. Pakko kokeilla!! Oisko sulla joku pomminvarma resepti hallussas, mä kun en oikein osaa soveltaa.. :D

    VastaaPoista
  3. Eipä tämä anna munkaan vastata sulle! Parhaan kanafetapastan tekee mun luottokahvilani! Itse kotona teen kanafetapastaa paistamalla kanat, kastikkeeksi Arlan Toscanatuorejuustoa ja kermaa plus tietysti fetaa! :)

    VastaaPoista
  4. Mikä lie tässä vastailussa on vikana.. Oon koittanut kurkkia kaikki mahdolliset asetukset, mutta eihhhh. Koitan kovasti elää tämän kanssa :D

    Oooh, Toscanatuorejuusto kuulostaa ihanalta.. ihanan italialaiselta! :) Kiitti vinkistä, pitää pistää muistiin seuraavaa pastakertaa varten! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)