tiistai 25. elokuuta 2015

Cause I'm a 90's kid!

Eksyin viime viikolla jälleen kerran Nuoruusdisko-blogiin ja siitä lähtien se on ollut menoa taas. En sanoisi olevani mitenkään pahasti ikäkriiseilevä ihminen, mutta kärsin kyllä kroonisesta kriisistä 90-luvun kaipuun kanssa :D Silloin vain oli kaikki niin hyvin! Kyllä, käsitän ihailuani kuvastavan myös sana "nostalgia" ja aika on todellakin kullannut muistot. Näin aikuisena asioita ajatellen kaikki oli kuitenkin niin mielettömän helppoa ja yksinkertaista silloin teininä ja vielä herttaisella 90-luvulla. Ehkä aikuisena olo ei silloinkaan ollut mitään iisiäbiisiä, mutta voinkin vain olla kiitollinen saatuani elää nuoruuttani tuolla vielä semisti viattomalla aikakaudella :)

Mitä sitten kaipaan tuolta ajalta? Niitä miljoonia ihania muistoja, haluaisin elää ne uudelleen ♥ Viettää aikaa superihanan kaveriporukkani kanssa milloin missäkin, käydä lenkeillä koirani kanssa, jopa olla koulussa (pääosin välitunneilla tai ruokkiksella kylläkin :P), ihastua joka toiseen vastaantulevaan poikaan.. :D Näitä perusjuttuja. Elämän ongelmat oli niin naurettavan höpsöjä. Maailmasta puuttui pahuus, tai jos nyt ei puuttunut kokonaan, niin se oli kulminoitunut ainoastaan luokkamme inhottavimpaan biatchiin ja loppupeleissä se on aika vähän :) 

Nostalgiapuuskassani aloin haaveilla erityisesti kesästä -97, jolloin olin päivisin paljon yksin kotona (tai no, kaksin koirani kanssa) porukoiden ollessa rakentamassa uutta kotiamme. Aurinko paistoi ja oli lämmin, köllöttelin viltin päällä pihallamme ja luin teini-ikäisten rakkausnovelleja MeKaks-lehdestä. Mankan olin toki myöskin kiikuttanut ulos ja luultavasti siinä soi C-kasetti, jonka toisella puolella oli Ressu Redfordia ja toisella puolella Samuli Edelmania ;) Eväänä oli Turkinpippureita ja Tupla-patukka. Oi niitä päiviä!

Koska haaveet on tehty toteutettaviksi, kipitin sitten kaupan kautta kotiin ja ostin evääksi Turkkareita ja Tuplan, ja kaivoin internetin uumenista (Internet archive on sitten mahtava sivusto!) MeKaks -lehden nettiversioita tuolta kesältä ja aloin ahmia novelleja :) Ei tietty ihan sama kuin alkuperäisversio, mutta aikas pirun hyvä kuitenkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)