keskiviikko 19. elokuuta 2015

Haastetta kerrakseen!

HUH HUH, kyllä riitti haastetta tänään kun Sanna bloginsa ulkomuotoa muokkaili.. Siinä oli miljoona välilehteä auki ja ohjeita jos mistäkin internetin kolkasta, CSS-koodit vain viuhuivat! Mutta nyt on ulkonäkö sellainen, että TYKKÄÄN :)

Oon aina tykännyt kaiken maailman haasteista ja kyselyistä. Itse asiassa jo pienestä pitäen, nimittäin ystäväkirjat ja vanhemmiten slämärit oli kyllä niiiin kivoja :) Niinpä ei tarvinnut kovinkaan pitkään pohtia mitä tekis, kun Leila ehdotti kaikkia bloggareita vastaamaan saamaansa haasteeseen. Jepjep, I'm in!

1. Mitä sinulle merkitsee olla suomalainen?
Apua. Täähän alkoi helpolla.. Itse asiassa se merkitsee jotain suurempaa, kuin mitä ikinä osaisin selittää. Olen todella isosti etelänkaipuinen ja olen aina sanonut syntyneeni väärään paikkaan kun en siedä kylmyyttä tai auringottomuutta, mutta todellisuudessa en kyllä ihan heti haluaisi vaihtaa kansalaisuuttani tai syntymäpaikkaani mihinkään. Vaikka en kaikista suomalaisuuden peruspiirteistä välitäkään, niin koen silti ylpeyttä voidessani sanoa olevani suomalainen. Olemme rehtejä, reiluja, ahkeria ja sisukkaita, ja sellaisena haluan pysyäkin. Aina voi lähteä muualle katselemaan maailmaa ja oppimaan uutta, mutta on upeaa, että sellaisessa tilanteessa mulla on näin ihana, vehreä ja vetinen (tuo ei nyt kuulosta niin kauniilta kuin oli tarkoitus..) kotimaa, johon palata.

2. Mikä on mullistavin muutos elämässäsi?
Mullistavin muutos lienee tapahtunut pääni sisällä ja minussa itsessäni. Häkellyn, kun ajattelen eroa entisen minäni ja nykyisen minäni välillä, enkä voisi olla siitä muutoksesta enempää iloisempi. Elämä on niin kovin paljon parempaa ja helpompaa nyt. Voi olla, että suurin tekijä on ollut kasvaminen aikuiseksi, mutta on vain kerta kaikkiaan ihanaa kun ei tarvitse enää olla niin julmetun epävarma itsestään :)

3. Miten hemmottelet itseäsi?
Uuu, tapoja on monia. Yleensä se taitaa tapahtua shoppailemalla, sillä harrastan sitä melkoisen harvoin. Se voi myös olla jonkin kivan harvinaisemman herkun - suolaisen tai makean - valmistaminen (tai ostaminen jos olo on laiska tai en osaa itse valmistaa) ja nauttiminen näteissä olosuhteissa (ts. olen ensin siivonnut kuin raivo härkä). Joskus taas keskitän hemmottelut kauneudenhoitoon: saunon kaikessa rauhassa, kuorin ihoni, syvähoidan hiuksiani, kosteutan ihoni jollain hyväntuoksuisella kosteusvoiteella, hoidan jalkapohjat, lakkaan kynnet.. Sellaisia simppeleitä juttuja :)

4. Millaisesta kodista haaveilet?
Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Toinen on überupea ja toinen sitten vähän enemmän tavallisempi :D

Überupea kotini on kuin suoraan Cribseistä. Valtava kartano/huvila, jossa korkeita huoneita, upeaa sisustusta sisustusarkkitehdin suunnittelemana, on uima-altaat, kunnon patiot, oma kuntosali, oma leffateatterihuone, saunaosasto muistuttaa lähinnä kylpylää ja etuovella on ehdottomasti pylväät (ja niiden päällä yksi lukuisista parvekkeista). Makuuhuoneessa on oma kylppäri! Pihatie menee niin, että se tekee ympyrän talon edessä ja sisältää myös pienen parkkipaikan. Lääniä on vaikka millä mitalla, ei naapuria heti näkyvissä (vaan muurin takana, haha). Pihalla mieletön määrä kukkia. Niin, luonnollisesti olen tässä kotihaaveessa sikarikas ;)

Se tavallisempi koti olisi sitten melko perus valkoinen omakotitalo. 2-3 kerrosta, ei erityisen iso, mutta tarpeeksi huoneita (että yhteen saadaan kotisali ;)). Luonnollista, kaunista, hillittyä sisustusta valkoisen ja beigen eri sävyissä. Vaatehuone pienenä arjen luksuksena :) Pihalla kukkia, marjapensaita, omenapuita ja kasvimaa, niin että saisi mahdollisimman paljon syödä omia aineksia. Saksanpaimenkoira siellä meidän seuranamme :)

Hei, jos en saa unta, niin alan miettiä juurikin haaveiden taloani. Siitä syystä melko apteekin hyllyltä nää vastaukset :D

5. Minkä kotikeittiösi salaisuuden haluat jakaa meille muille?
Mukikakun! Ihan hävyttömän helppo ja ihan mielettömän hyvää :P

6. Mikä sinua ärsyttää juuri nyt?
Kun vuorokaudessa on niin vähän tunteja! Ne loppuvat ihan liian pian, olisi niin kauheasti tehtävää.

7.  Mikä saa sinut hyvälle tuulelle?
Hyvä biisi, hyvä sarja, hyvä leffa, hyvä kirja. Kaunis sää. Aurinko, Kesä. Oma mies. Tieto siitä, että kohta saa karkkia :D 

8. Jos edessäsi olisi nyt ammatinvalinta, mitä haluaisit tehdä?
Tätähän mä mietin harva se päivä, kerron kun tiedän! Mutta jos saa todellisuutta vähän muokata, niin oisin mielelläni laulaja upealla lauluäänellä :D Tai PT/ravitsemusterapeutti. 

9. Millä tavoin yllätät sinulle tärkeän ihmisen?
Mitä todennäköisimmin koitan epätoivoisesti kokata jotain kivaa ja erilaista :) Mielellään tyyliin alkupala, pääruoka, jälkiruoka. Ja sitten siitä tulee jotain herttaista söhellystä, mutta yritys on ollut kova!

10. Kolme asiaa, joista iloitset nykyisessä elämäntilanteessasi:
 - työpaikka
 - ihanat läheiset
 - terveys kohdillaan

11. Mitä toivotat lukijoillesi? 
Mahtavaa loppukesää ja kykyä nauttia tästä hetkestä! :)


2 kommenttia:

  1. Hih mulla on kans samat tavat hemmotella itseään. Kun tekee jotain ihan pientäkin arjesta poikkeavaa niin johan mulla hymy nousee huulille! Tänään itse asiassa korkkaan siiderin ja katson Frendejä. Siinä mun hemmotteluni tälle päivälle. Ja hyvä mieli on taattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frendit toimii hemmotteluna aina! :) Sellainen arjen pikkuluksusella itsensä hemmottelu on ihan huippua! Ei aina tarvi lähteä jollekin superkylpylälomalle tunteakseen itseään erityiseksi, vaan kannattaa osata arvostaa elämän pieniä ihania hetkiä :) (ja tarpeen tullen osata itse järjestää niitä itselleen, eikä odottaa, että maailma tupsauttaa niitä eteen ;))

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)