maanantai 17. elokuuta 2015

Have a berry nice day!

Hola vaan täältä marjapuskista! :D No juu, en tietty just NYT ole siellä kun olen tässä koneen ääressä, mutta verrattuna aikaisempaan elämääni oon kyllä melko paljon viettänyt aikaani (eli kaks iltaa.. and I'm not even kidding!) marjapensaissa fiilistellen tulevan talven tulevia marjavarantojani! Ai että, oon niin innoissani! :D Sitä on nyt vasta tänä kesänä oikeastaan joutunut tajuamaan, että ihan kohta saattaa olla viimeinen kesä kun pääsen entiseltä kotipihaltani keräämään ihania viinimarjoja pakkaseen, joten olen nyt yrittänyt kunnostautua niiden keräilyn suhteen vielä kun pystyn. Talvella sitten on taivaallista tiputella omia marjoja smoothieiden sekaan makua ja väriä tuomaan :) Tai väkerrellä kiisseliä aamupuuron kaveriksi, edes silloin tällöin. Pihallamme on puna-, musta- ja valkoviinimarjoja. Mustat on mun lemppareita, hyvänä kakkosena tulee valkoinen ja vikana inhan kirpeytensä vuoksi punaset. Kaikkia otan silti ilolla vastaan pakkaseen, aina niistä punaisistakin jotain keksii :) Jos ei muuta niin ainakin marjapuuroa, NAMS.


Se, mitä vielä kaipaisin pakkaseen (joka alkaa kylläkin olla jo aika täynnä..) olisi mansikkaa ja vadelmaa. Itse asiassa sain kuulla, että lähellä tuota kotipaikkaani olisikin vattupensaita, voisikin tässä joku ilta vähän mennä käyskentelemään.. :D Löydettiin kummitytön kanssa kyllä tuolta omalta pihaltakin pari puskaa, jotka käytiin melko lailla tyhjentämässä. En edes muistanut, että vadelma maistuu aitona ja alkuperäisenä tuolta, noin herkulta! Toki otan vattuhilloa ennemmin kuin mansikkahilloa, mutta kaupan valmishilloissa on se itse marjan maku jo unohtunut kauan sitten.. Jäinkin miettimään, että oonko ihan tosissani syönyt vadelmaa suoraan puskasta viimeksi joskus 90-luvun lopulla, kun pihassamme vielä oli vadelmapuskia niin, että minäkin niistä tiesin..! Uskomatonta.


Sellaista pienehköä marjahöperyyttä tänne :) Loppuun kuva, jota ei ehkä pitäisi laittaa, mutta pakkohan se :D Nauratti niin peilistä katsoessani kun olin sonnustautunut kaikenmaailman hyttystakkeihin ja -hattuihin mennessäni myöhään illalla marjapuskien joukkoon. Harmi, ettei loput asusta näy, olis kyllä tullut sellanen Päivän asu -postaus, että parhaimmatkin muotibloggarit olisivat hämmentyneet (itse kukin voi kuvitella miksi..)! Oli komiaa säämiskäverkkaria vuodelta -94 ja rikkinäistä kumisaapasta, joiden sisällä oli muuten ihan itse omin kätösin koulussa kutomani villasukat (toinen kokoa 38 ja toinen varmaan 42, haha)!


 - Hullu marjamummo kuittaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)