torstai 15. tammikuuta 2015

And she rises like a phoenix from the ashes

Noniin! Oiskohan se jo aika herätä taas henkiin täälläkin päin! :) Suokaa anteeksi venähtänyt ja kieltämättä yllättävä taukoni, mutta nyt on ihan pakko myöntää, että oli sillä lailla raskas tämä edeltänyt kuukausi, ettei ole käynyt pienessä mielessänikään tulla tänne esittämään tekopirteää ja höpöttelemään pehmoisia :D Nyt on kuitenkin henkinen taakka sen verran keveämpi - ainakin hetken - että taas hurjalla innolla halusin tulla tännekin höpisemään! :) 

Voi mitä kaikkea onkaan jäänyt jakamatta tänä aikana..! Loppuvuosi kun oli kuitenkin melko tapahtumarikasta: oli miehen firman pikkujouluja, joissa käytiin ajelemassa kartingia, katsomassa teatteria ja vielä herkuttelemassa aivan taivaallisessa ravintolassa (sanoisin suorin tein, että kaupungin parhaassa). Oli Enriquen konserttia, josta en ehtinyt kuin ilmoittaa että menossa ollaan, vaikka siitä illasta olisi vaikka mitä fiiliksiä jaettavana! Kuuntelin mm. seuraavat neljä päivää sen jälkeen aivan taivaissa kyseisen herran biisejä ja löysin sieltä sekä uusia, että vanojakin ihastuksia, jotka niiiin mielelläni jakaisin! Joulukuuhun kuului myös muun muassa kuntotestit työpaikan tarjoamana, sekä toinenkin herkullinen ravintolakäynti. Mutta kun ei kyennyt kirjoittelemaan, niin ei kyennyt! Ainahan voi onneksi jälkikäteenkin fiilistellä menneitä, joten ehkä jotain raporttia on jostain vielä tuloillaankin, mistä sitä tietää ;)

Tähän hätään haluan kuitenkin jakaa kanssanne erikoisen huomion, jonka tein hetki sitten viimeaikaisista lempparibiiseistäni! Huviarvon ymmärtääkseen tulisi kenties tuntea mut vähän tarkemmin kuin mitä tällä blogin pikaisella pintaraapaisulla voi tehdä (oliskohan muuten aiheellista jossain vaiheessa vähän esitellä itseäni? Taisin aloittaa bloggaamisen aika lailla kuin tyhjästä..!), mutta kaipa tarpeeksi kertoo jo se fakta, etten enää kuulu kirkkoon. Joka tapauksessa lempparilistalleni ovat yllättäen viime aikoina päässeet kolme biisiä nimeltä Prayer in C, Biblical ja Take me to church! Haha :D Ehkä maailmankaikkeus koittaa viestittää mulle jotain, ehkä ei ;) Itse biisithän on kaikkea muuta kuin uskonnollisia (tosin lyricsit ovat jääneet suht tuntemattomiksi ainakin uusimman lempparin Take me to churchin kanssa), mutta nimien kanssa on käynyt hassu sattuma aiheensa puolesta :)

Eipä muuta kuin hauskaa vkonlopun odotusta kaikille! :)

PS. Yllä vielä linkit kyseisten biisien musavideoihin, mutta katsominen sitten ihan omalla vastuulla - itse en ole niistä nähnyt yhtäkään, mutten myöskään halua nähdä ainakaan tähän hätään ja silti haluan linkittää ne tänne teidänkin kuultavaksenne :D En yleensä halua nähdä biisien musavideoita, ettei ne vaan onnistu pilaamaan sitä fiilistä, joka mulla niistä biiseistä on ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)