torstai 29. tammikuuta 2015

Pelicans-HIFK 27.1.2015

Tiistaina oli melkoisen hienoja hetkiä Isku Areenalla! HIFK otti jatkoaikavoiton Pelsuista pelin päättyessä lukemiin 2-3. Peli oli tosin järjettömän laiskaa ja löysää ensimmäiset pari erää, mutta onneksi pojat taisivat vihdoin päästä käyntiin kolmannessa erässä. Ei siis mitään nannaa katsottavaa kokonaisuudessaan, mutta aina iloinen juttu kun "oma" joukkue voittaa :) Vielä kun joku päivä pääsisi Nordikselle katsomaan matsia ja kuulemaan maaliujelluksen ja ma-ma-ma-ma-man..!

Kuva täältä

Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että olin matsissa pomoni kanssa :D Kummaltakin oli suunnitelmia ja seuralaisia sopivasti perunut niin, että lopulta päätettiin yhdistää voimamme ja mennä matsiin yhdessä! Ihan siivosti oltiin, vaikka pomo kannattaakin ns. väärää joukkuetta ;) Ei voi kun taas kerran todeta, että mulla on ihan maailman parhaat pomot


Olen siis asustellut Helsingissä aikanani ja eräs taho teki aktiivista duunia sen eteen, että musta koulittaisiin HIFK-fani :D Useamman vuoden uurastus palkittiin lopulta ja vaikka asuinpaikka vaihtui, ei IFK kulu pois koskaan :)

Nyt olisi kyllä jo aika kartuttaa tuota fanitavaravarastoa vaikka IFK-tumpuilla..! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)