keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Moment de Bonheur EdT

NYT on aivan pakko hehkuttaa! Olen tainnut jossain vaiheessa jo mainita, että pidän tuoksuista ja ne ovatkin mulle todella tärkeitä fiiliksenluojia, ja niiden avulla luon itselleni (tarkoituksella ja tarkoituksettomasti) muistijälkiä elämästäni. On ihana edelleenkin ajoittain tuoksutella erästä suihkutettavaa deodoranttia, jota käytin kun olin vielä 14-15v. ja huoleton :D Ties mitä aineita tuote sisältääkään, kun tuoksu ei ole muuttunut miksikään.. Tosin itse asiassa ei siellä taida sitä tuotetta olla jäljellä juurikaan, mutta siinä spray-suuttimessa tuoksuu hyvin voimakkaana se sama ihana tuoksu, josta edelleenkin pääsen aurinkoiseen ja lämpimään kesään joskus vuonna -97-98.. Oih! ♥

Asiaan. Tilasin tuttuun tapaan Yves Rocherilta mm. luottoshampoota ja -hoitoainettani, ja mukaan tuli tilaajalahjana aika lailla taivaallisin tuoksu, mihin olen vähään aikaan törmännyt! Tuoksun nimi on osuvasti Moment de Bonheur, sillä se todellakin tekee onnelliseksi ainakin siksi aikaa kun tuotteen taivaallinen tuoksu tavoittaa hajuaistin :) Kyseessä on ilmeisesti uusi, raikkaampi ja modernimpi versio Yves Rocherin samannimisestä parfyymistä (tämähän on siis EdT).


Olen suht säälittävä arvioimaan tuoksuja sanallisesti, sillä en osaa tehdä tuoksuista tiedettä :D Itselleni vain tulee tiettyjä fiiliksiä, olotiloja ja mielleyhtymiä tuoksuista, ja vaikeapa niitä on usein kuvailla muille ihmisille. Sen tietää itse, kun jokin on bueno. Koska tämä postaus olisi aika lailla yhtä tyhjän kanssa jos vain hehkuttaisin kuinka minä pidän tästä, niin yritin epätoivoisesti saada kirjattua ylös joitain sanoja, jotka mieleeni tulvahtaa tätä tuoksutellessani:

            ♦   nuorekas
            ♦   kevyt
            ♦   raikas
            ♦   kesäinen
            ♦   hedelmäinen
            ♦   makeahko

Yves Rocherin sivuilta löysin sanan "elämäniloinen", jolla tätä tuoksua oli kuvattu. Nappisana! Alkuperäiseen ruusuiseen (ja arvostelujen perusteella huomattavan rouvamaiseen) tuoksuun on lisätty ainakin omenaa tuomaan raikkautta ja moderniutta. Itselleni tuntuu oudolta, että tällaisen tuoksun alkuperäistuoksu on voinut olla jotenkin rouvamainen tai vanhemman ihmisen tuoksu, sillä tämä on niiiiin valovuosien päästä sellaisesta. Tällaista raikkautta olen tuoksuuni kaivannutkin! Uskoisin, että varsinkin kesällä tämä tuoksu tekisi jokaisesta päivästä täydellisen, mutta pahoin pelkään, että tuo 4 ml:n pikkupulloni ei tule kestämään sinne asti..! Nyyh! Tämän tuoksun on muuten myös vaikea kuvitella häiritsevän ketään (ellei tietysti hukuttaudu pullolliseen), sillä se on jotenkin niin.. haluaisin sanoa taas kerran, että raikas, mutta sanotaan nyt "neutraali". Vaikka väärä sanahan tuokin on: jos jokin tuoksu voi aiheuttaa näin onnellisia tunteita, ei se voi olla vain neutraali ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)