tiistai 27. tammikuuta 2015

Otsikoinnin ongelmallisuus

Voi ei. Joudun luopumaan tuosta ah-niin-helpottavasta pvämääräotsikoinnista, koska let's face it, eihän se toimi. Vanhoja postauksia ei vielä ole kovinkaan montaa, mutta aikas tylsää on tuolta arkistoista koittaa etsiä jotakin tiettyä postausta, kun ei siellä näy kuin pvämääriä, joiden perusteella tuo paikantaminen on hilppasen vaikeaa. Vaikeaa jopa minulle, joka on itse ne kirjoittanut ja elänyt, niin suunnilleen Mission: Impossible kaikille muille.

Tagien avulla toki pystyy löytämään saman aiheen postauksia, mutta yritän vanhasta oppineena käyttää niitä suhteellisen vähän - joissain postauksissa en ollenkaan, jos olen vain höpötellyt niitä näitä. Aiemmissa blogeissani meinasin tulla hulluksi noiden tagien kanssa, kun ne oli ehkä alun perinkin höpsösti nimetty ja niitä oli vaikeaa loppupeleissä sovittaa postauksiin. Niitä myös alkoi ajan myötä olla aivan järjetön määrä samantyyliseen aiheeseen viittavia tageja ja sitten koitin tuskaisena sompailla niiden kanssa. Ei enää, kiitos! :D 

Näin ollen, jotta tässä pysyy jokin häntä ja pää, on pakko koittaa alkaa otsikoida postauksia jotenkin fiksusti. Muistan koulun äikän tunneiltakin, kuinka otsikointi oli yhtä tuskaa ja kuinka aina toitotettiin sitä, että otsikointi on tärkeää kiinnostuksen herättämiseksi ja vaikka miksi. Varmasti onkin, mutta en voi olla jotakin muuta kuin mitä olen (=huono otsikoija), joten yritän olla stressaamatta asiasta turhaan. Jos mieleen ei tule mitään asiaan liittyvää otsikkoa, niin laitan sinne sitten jonkun mielessä pyörivän biisin sanoja. Pelkäänpä, että niin tulee käymään aikasta usein :D

Nyt täytyy sitten vain alkaa tuunaamaan vähän noita aiempia postauksia. Hiljaa hyvä tulee ja silleen -ajatuksella ;)

Apua, ulkona sataa ihan tuhottomasti lunta! Mitä tämä on?! Mä odotin jo kesää! Pakkasetkin hiipuivat, joten luonnollinen jatkumo olis ollut lumien sulaminen, maan esiintulo ja vehreyden jumalainen vallankumous! Ei näin. Ei lunta! Ei enää.. Arvatkaapa olenko kesä- vai talvi-ihminen ;) Haha. No okei, talvelle on paikkansa. Vaikka joulukuun alusta tammikuun loppuun. Koko se aika saa olla pakkasta vaikka -15 C ja lunta saa tupruta niin paljon kuin sielu sietää. Mutta sen jälkeen sen pitäisi jo olla ohi.. Helmikuu voisi ihan hyvin olla tällainen sulamis- ja kevääseen-asennoitumis-kuukausi, maaliskuussa voisi jo olla kauniita leskenlehtiä ja huhtikuussa +18 C lämmintä. Toukokuusta alkaen oltaisiin jo lähellä hellelukemia, kesä-heinä-elokuussa minimissään +28 C päivisin (sateet muuten öisin sitten!) ja syyskuussa sitten vielä +20 asteen paremmalla puolella, mutta ei ole pakko olla hellettä, koska kaikki ei tykkää kuitenkaan (en käsitä miksi). Lokakuussa ruska voisi tulla kaunistamaan maailmaa upeilla väreillään, marraskuussa sataa vettä vaikka kuinka paljon, ja sitten taas tulisi joulukuu ja talvi. Miksei tämä ilmasto tajua tällaista vaihtoehtoa? En käsitä. Hieno pläni olis.

Taistelenpa siis talvea vastaan tällä ihastuttavalla leskenlehtikuvalla, joka on muuten otettu 29.3.2014! Ei siis enää pitkä aika leskenlehtiin, fingers crossed! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)