sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Wknd

Nyt on kyllä hyvä vkonloppu takana :) Aika on menny sopivasti rentoillen ja puuhaillen. On ollut superia kun on saanut ihan vaan löhötä sohvalla ja katsella leffoja (Poliisiopisto 3, jaksaa naurattaa aina!) ja niinkin järkeviä sarjoja kuten Lentoturmatutkinta ;) Mielen virkistykseksi ollaan pelailtu Indigo-lautapeliä, joka on ihan tosi hauska, vaikken järin lautapeli-ihmisiä olekaan (tai sitten en vain tiedä sitä!). Ja jotta musta ei ihan Einsteinia tulis, niin aina välillä oon vaihtanut äärimmäisen koukuttavaan ja samalla yhdentekevään mobiilipeliin Jewel Stars 3 :D Ihan mieletöntä miten paljon aikaa saan tuhlattua moiseen..!

Eilen käytiin anoppilassa syömässä, ja sieltä jatkettiin matkaa keilaamaan. On se järjetöntä miten vähän mun käsi sitä hommaa jaksaa :D Periaatteessa 6 ensimmäistä vuoroa meni ihan ok, mutta sitten huomas jo käden väsyvän ja heitot meni vähän miten sattuu.. Tarvisin ne bumperit, joita lapset saa käyttää :D Ekalla kierroksella vielä pysyin suht koht miehen tahdissa, mutta tokalla olin jo kaaaaaaaaaukana takana. Oh well ;) 

Keilauksen jälkeen pikana haukkaa lisää safkaa ja takas liikenteeseen suuntana käärme- ja matelijanäyttely, joka tupsahti paikkakuntamme messukeskukseen. Näyttelyn järjetön hinta (16 €) epäilytti ensin, enkä nyt kyllä näin jälkikäteenkään ole ihan täysin vakuuttunut sen suuruuden tarpeellisuudesta.. Olihan siellä kärmeksiä kerällä terraarioissa ja kaiken maailman ötököitä (kuolleita) lasikoteloissa, mutta jotenkin vähän oli kuitenkin blaaaah. Osittain varmaan siksi, että käärmeet nyt eivät niin kauhean paljon mitään tee.. Saati ne kuolleet ötökät :D (jotka muuten eivät kaikki olleet ihan priimakunnossa, siellä näkyi jos mitä irronnutta torakan jalkaa lasikotelon alareunassa.. Ai kun kiva! :D) Muutamassa terraariossa oli myös hämähäkkejä, mutta nekään eivät puuhanneet mitään. Tuli tunne, että olivat pilailupuodista ostettuja :D Kaikenlaisia kaksipäisiä varsoja oli myös näytillä (kuolleita nekin..!), mutta jotenkin eivät ihan ole mun juttu. Mutta vaikka negatiivista kommenttia on näin paljon, niin periaatteessa ihan mielenkiintoinen se oli kuitenkin. Ei noita käärmeitä tule ihan niin hirveän usein vastaan (onneksi!), niin ihan mielenkiintoista nähdä. Olisin myös toivonut näkeväni niiden hämppien liikkuvan, josko ne ois vähän parantaneet mun hämispelkoa :) Vasta tosin jälkikäteen alkoi pohdituttaa, että olikohan se nyt sittenkään niin kovin moraalisesti oikein tukea tällaista toimintaa :/ Ensi kerralla sitten osaa valita viisaammin!

Kuva täältä. Sisällä ei saanut kuvata ollenkaan..

Nyt olisi ihan hirveä sisustusinto taas päällänsä.. Siistin ja puunaan ja laittelen paikkoja, ja mietin parannuskeinoja :) Kohta alkaa tulla jo vuosi täyteen täällä, ja fiilistelen vieläkin niitä aikoja vuosi sitten, vaikka toki muuttoon liittyy aina oma stressinsä - ainakin tähän viimeisimpään..! Mutta loppu hyvin kaikki hyvin :) Hienoa aikaa oli enivei, ainakin nyt kun aika on kullannut muistot! :)

Noniin. Nyt tää menee ihan pelkäks höpöttämiseks. Vkonlopun kuulumiset tuli jo, kohta on uus viikko ja uudet kujeet :) Palaillaan niihin!

2 kommenttia:

  1. Poliisiopistot (ne kolme ensimmäistä) naurattaa aina uudelleen ja uudelleen. Ne on vain niin parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitonenkin on vielä hyvä, se Miami-hässäkkä :) (nelosta en ees muista..?) Tai no, voi olla että se on mun mielestä hyvä siksi koska Miami :D Aurinkoa, lämpöä jne. Voih, tulispa jo kesä.. ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)