perjantai 18. syyskuuta 2015

Arjen luksusta

Ai että kyllä on ollu ihana ilta tänään! Olen ens yön (ja siis ollut jo tästä iltapäivästä asti) poikkeuksellisesti äipän kaupunkiasunnolla ja oon kyllä niin nauttinut olostani :)

Töiden jälkeen lähdin lenkille semisti uusiin maisemiin, oli tosi kivaa vaihtelua. Maisemathan siis oli enemmän kuin tuttuja, mutta kun sitä tuppaa vähän juuttumaan tiettyihin lenkkireitteihin, niin nyt oli sitten vähän tavallisesta poikkeavia maisemia :) Lenkkikin sujui hyvin! Olikohan se viime vkolla vai milloin kun tuntui et yks toisensa jälkeen lenkeistä oli jostain mihin aurinko ei paista, mutta tällä vkolla onneks sekä keskivkona että tänään olleet oikein onnistuneet lenkit :) Keskivkona jopa niin, että tein pisimmän lenkin mitä nyt kesäloman jälkeen olen saanut tehtyä! Matkaa kertyi 8,21 km, joten ei sillä vielä ihan pyörähdetä Kymijärveä ympäri (mikä oli suunnitelmissa suorittaa tuossa syys-lokakuun taitteessa, mutta saa nyt nähdä kuinka onnistuu..), mutta tosi hyvältä tuntuu silti kun muistelee miten tässä on lenkit menneet kesän jälkeen: verta, hikeä ja kyyneleitä lähes :D

Lenkin jälkeen lämmitin hellalla äipän aiemmin tekemää ruokaa (extremeä tällaiselle mikroon tottuneelle ihmiselle, mutta kun sitä ei täällä vielä ole :D), laittelin lisukkeita tarjolle, väkersin hapankorpun vielä siihen kylkeen (ai hyvänen aika, miten en muistanu et hapankorppu on nooooin herkkua?!) ja söin kaikessa rauhassa. Safkan jälkeen ootti valmis sauna, ei kun sinne köllöttelemään ja rentoutumaan. Laitoin kylppärin puolelle vielä puhelimesta Retroperjantain soimaan ja fiilistelin ihanaa 90-lukua :)

Saunan jälkeen laittelin petivaatteet valmiiks, jotta heti kun alkaa siltä tuntua niin voi painua valmiisiin pehkuihin :) Rakastan hotelleissa niiden kahisevia peittoja, ja nyt sain ilokseni todeta, että äipältäkin löytyy sellainen! Näköjään Ikeasta lähtöisin - tiedänpähän mistä mun seuraava peitto ostetaan.. ;) Tuntuu ihan kuin olisin hotellissa viettämässä iltaa ja yötä, ihanaa! :)

Tällä hetkellä vietän niinkin rankkoja aikoja, kuin että pötkötän divaanisohvan nurkassa koivet pitkällään ja läppäri sylissä ja laittelen tässä sanoja Bloggeriin. Tää kämppä on tosiaan vielä vähän vaiheessa ja esim. kattolamppuja ei ole yhtä lukuunottamatta, joten täällä on tosi tunnelmallista kun sen yhden kattolampun lisäksi on vain pieniä pöytälamppuja pari ikkunalaudalla. Täällä on niin kaunista ja mä oon niin happyhappyhappy! Ihanaa :) Ainiin, ja on mulla täällä herkkujakin: sain maanantaina siskolta postissa mun lempparisuklaalevyn (Fazerin se Lontoon rae -levy) ja se on kiltisti odotellut kaapissa tätä hetkeä, kun sokerisääntö antaa luvan herkutella :D Mikäs sen parempi hetki kuin tämä niiiin täydellinen ilta :)


Seuraavaks vois vaikka venytellä.. tai lakata kynnet.. tai värjätä kulmat.. kahtoo mitä tässä nyt viitsii ja jaksaa :D Muistathan sinäkin hemmotella itseäsi jollain pienellä omalla hetkellä tänä vkonloppuna? :)

2 kommenttia:

  1. Ainahan sitä pitää muistaa pienesti hemmotella itseään. Ja viikonloppuna siihen on aikaa. Pitäisi kyllä ehkä joku kerta ottaa tavoitteeksi, että hemmottelisi itseään joka päivä jollain pienellä. Esim. juuri lakkaamalla kyntensä. Eikä ajattelisi silloin mitään muuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Sellainen Minä -teemaviikko vaikka :) Tai miks rajoittaa se pelkkään viikkoon, tekis siitä vaikka vakkaritavan. Ei ois yhtään huono :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)