torstai 3. syyskuuta 2015

Run, Yasmine, run! Run like the wind!

Aijettä! Kylläpäs oli eilen hieno lenkki! Oltiin miehen kanssa sovittu, että laitan killeristä saunan päälle, jotta sauna on sopivasti valmis hänen kotiinpäästyään. Itse olin tuuminut meneväni lenkille saunan lämpeämisen ajaksi, siinä kun ehtii sopivasti kipaista sellaisen puolen tunnin perus arkilenkin. Olin kuitenkin laskeskellut, että killeri tulee siinä varmaan klo 19 maissa, joten puuhailin kaikessa rauhassa omia juttujani siinä odotellessa. Yhtäkkiä klo 18:33 kajahtaa puhelin soimaan. NYT JO?! No, ei siinä muuta kuin pikavauhdilla vermeet niskaan, sauna päälle ja ovesta ulos :D Siinä ei paljoa lämmitelty tai venytelty, mikä on ikuisuusprojektitavoitteeni (that IS a word..) aina ennen lenkkiä.. Olin hieman kärttyinen hommien jäädessä kesken, ja aivojen takanurkassa piili ajatus, että nyt kyllä menee lenkki ihan perseelleen, tarvitsen valmistautumisaikaa ennen lenkkiä, jotta on oikea moodi päällä. Noh, tulipahan selväksi, etten tarvitse :D

Ulos tullessani ja GPS:n kanssa taistellessani kuului aivan kamala jyrähdys. Tämäkin vielä, ukkonen. Mietin pitäiskö suosiolla kipittää vaan joku pieni pyrähdys siinä lähihuudeilla, sillä pelkään kyllä ukkosta jos olen ulkona. Varsinkin juoksemassa, jotenkin se on jäänyt päähän lapsuuden varoituksista, että ukkosella ei saisi juosta ettei salamaniskun todennäköisyydet kasva. En tiedä kuinka paikkaansapitävä kyseinen varoitus on, mutta mieleen se on jäänyt :D Katkaisin musiikinkin toviksi ja kuuntelin maailmaa, mutta koska uutta jyrähdystä ei siinä lähihetkinä tullut, niin tuumasin ettei tässä nyt vielä kovinkaan hurjat paikat ole ja jatkoin matkaani jo aiemmin suunnitellulle reitille.

Nämä uudet (no, ei enää niin kovin uudet :D) Niken lenkkarit on olleet loistavat. Ei niin minkäänlaista valittamista! Ei ole yhtä "pehmitetyt" pohjat verrattuna niihin vanhoihin Air Pegasuksiin, mutten ainakaan vielä ole huomannut sen olevan ongelma :)

Missään vaiheessa ei sattunut. Missään vaiheessa ei ollut inha olo. Ei vielä ollut sellainen ihan kunnon flow, niin kuin sillä eräällä lenkillä, mutta tosi sujuvaa oli kaikin puolin, mikä oli tietysti ihan kivaa kun muutama edellinen lenkki on ollut yhtä tuskaa (ihan viimeisimmällä piti loppumatkasta vaihtaa kävelyyn ja kyllä hatutti). Erityinen ilo tuli kuitenkin vasta jälkeenpäin, sillä Sports Trackeristä tsekattuna lenkin keskinopeus oli makiat 8,7 km/h! Jesh! Toki koko matkan pituus oli vain hieman vajaa 4 km, mutta silti, kilometrikohtaiset keskinopeudet oli 8,3 km/h, 9,0 km/h, 8,8 km/h ja 8,6 km/h. En voisi olla onnellisempi :) Tällaisia nopeuksia ei ole hetkeen näkynyt mun suorituksissa (ts. viimeksi kesäkuussa), kun lenkkien keskinopeudet on pyörineet siellä 7,7-8,3 km/h suunnilla. Superb!

Joutuipa muuten ekaa kertaa sitten kesän jälkeen (kyllä, se on nyt jo syksy, turha yrittää sepittää muuta) laittaa ihan pitkät juoksutrikoot ja juoksutakinkin päällensä. Ei sillä, että se nyt erityisen traagista olis, mutta tulihan huomioitua :D Olihan se ihan kiva juoksennella shortseissa ja t-paidassa, mutta aika aikaansa kutakin. Loppuun vielä tyylikäs (ja tärähtänyt) ja hätäinen hissiselfie ennen lenkkiä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)