lauantai 5. syyskuuta 2015

Sorvanen

Hola a todos! Toivottavasti tää pikainen vinkki ei tule liian myöhään, sillä paras ilma "paikallismatkailulle" on luonnollisesti kaunis, mielellään lämminkin, aurinkoinen päivä. Lämmöstä voi kuitenkin aina joustaa, jos osaa pukeutua oikein ;) Mut kivemmilta ne maisemat näyttää jos aurinko paistaa harmaan ja sateisen sään sijaan. Jos Kiikunlähde on jo tsekattuna, niin seuraavat nätit maisemat löytyis toiselta lahtelaiselta (itse asiassa Etelä-Suomen Sanomien artikkelin mukaan paikka sijaitsee Nastolan puolella ja onhan Kiikunlähdekin Hollolan puolella, notta..) lammelta, joka myöskin oli mahdottoman kirkas, kaunis ja rauhallinen! Lammen nimi on Sorvanen.

Kierrettiin lampi vielä sen toiselle puolelle (vain toisella puolella on sopivaa tilaa jättää auto, tai itse asiassa tulipa tsekattua sekin, että vain länsipuolelle, eli Sydänkankaankatua pitkin, pääsee ajamaan suht matalapohjaisella autolla :D), niin päästiin nauttimaan eväistä istuksien vähän aukeammalla alueella kuin ne pienet polut, jotka lampea ympäröi. Ei ole hetkeen karjikset maistuneet niiiin hyviltä kuin tuolla :) Ja tosiaan, koska lampi sijaitsee metsän keskellä, niin tuli siinä reissun yhteydessä sitten mentyä metsäänkin jo toistamiseen tänä kesänä! Mutta onneks mulla oli mies turvana, ei tarvinnut panikoida ;)

Joltain oli jäänyt jonkinlainen paatti veteen.. siis.. veteen, sen sisälle, pohjalle (ylin kuva).

Sellaista kotiseutumatkailua tällä kertaa! :) Tykkään ihan hurjasti nähdä ja oppia arvostamaan kauniita paikkoja ihan tässä kotiseuduilla. Niitä onkin jemmassa aika uskomattoman paljon, kun vaan osaa katsoa ja etsiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)