maanantai 21. syyskuuta 2015

Muutos 4 - arkiaktiivisuus

O-ou, nyt on koko vkonloppu aika haipakkaa ja maanantai-illoista kun ei ikinä tiedä (koska you know, maanantai), niin paras rustata jonkinlainen pikapostaus jo valmiiksi koskien aihetta Sanna 2.0 :) Seuraavan tiistain (eli huomisen, koska ajastan tämän maanantai-illalle ;)) muutos on yksi, jota olen salaa jo odotellut, mutta en jostain syystä ole saanut aikaiseksi toteuttaa ennakkoon (paitsi pakon edessä)! Luulen, että kiehtovuudestaan huolimatta tää on se raskain suoritettava, nimittäin kyseessä olis työmatkan taitto kävellen aamuisin. Mun unenlahjat on melkoisen hyvät ja herääminen aamuisin herätyskelloon 6:30 on tuskaa vielä näin 10 vuoden jälkeenkin :D Ei se varmaan ikinä lakkaa olemasta. Olen varmaan mummonakin se erilainen mummo, joka nukkuu eläkepäivillään aamukymppiin, kun muut ovat ootelleet pirtsakkana aamulehteä jo kolmelta yöllä. Tosin, heräsinpä tänäänkin 7:30! Ja ihan ilman kelloja. Kyyllä musta vielä kelpo eläkeläinen saadaan!

Niin, muutos koskee siis vain aamuja, iltapäivisin tulen edelleen mielelläni miehen kyydillä kotiin. Toki siitä sais mukavasti päivän toisen päälle puoltuntisen liikuntahetken jos kävelisi kotiinkin, mutta kun olen aika saita luopumaan vapaa-ajastani :D Ja kuitenkin sitä tahtoo ehtiä vielä lenkille tai tekemään lihastreeniä ja toki sitten kaikkea muutakin mitä nyt vapaa-ajalle kuuluu, joten parempi päättää kävellä vain aamut. Silloin tarvitsee vain suorittaa aamutoimet pikkasen normaalia tehokkaammin ja herätä muutama minuutti aikaisemmin. Meidän aamut on olleet tooosi hitaita tähän asti, joten niistä on hyvä nyhjäistä. Plus tietysti iltapäivisin on niiiin kamala nälkä, että ei sovi pitkittää ruoan syömistä turhaan, tulen vain kärttyiseksi :D

Toki tähän samaan syssyyn saa myös lisätä muuta arkiaktiivisuutta, esim. portaita. Töihin kun menee, niin saa ihan mielellään hissin sijasta kipittää 4 kerrosta portaita ylös ;) Normaalisti sitä ei tule tehtyä, koska jotenkin sinne rappukäytävään astuttua tulee muutenkin hurjan lämmin verrattuna kun tulee viileästä ulkoilmasta, ja sitten ajatuskin portaista saa jo hien päälle ja onko se nyt kiva sitten hiota duunivaatteet jne jne kaikkea mahdollista selittelyä. Mutta, kun on tarkoituksena kävellä työmatkat, niin luonnollisesti tulee vaihdettua vaatteet kuitenkin sitten töihin päästyä, niin ei ihan hirveästi haittaa vaikka lenkkivaatteet hikoaisikin portaissa :) Eikä ne nyt NIIN rankat ole, varmaan 85 % on pelkkää selittelyn makua miks on kivempi valita hissi ;)

Iiks, nyt aika lähteä laittamaan itsensä ihmisen näköiseksi, niin kehtaa lähteä sitten ihmisten ilmoillekin :) Saattaa jäädä tämä postaus ilman kuvaa, hurrjaa! :D Katsotaan jos jossain vaiheessa ehtii vielä etsiä jotain arkistokuvaa.. Muutoin tästä tulee sellainen Livin' on the edge -postaus, jossa ei ole kuvan kuvaa..! ;)

Toivottavasti kaikilla on ollut inhimillinen maanantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)