perjantai 4. syyskuuta 2015

Something new

Hihi, en käynyt ostamassa haaveilemaani juoksutakkia, mutta jotain pientä kuitenkin! :) Eilen olin lähdössä kävelylenkille ja vedin tuttuun tapaani jalkaan rakkaita kompressio-juoksusukkiani, jotka ostin varmaan ainakin pari vuotta sitten Lidlistä naurettavaan tyyliin 4 euron hintaan. Käytän niitä siis muulloinkin kun juostessa, oikeastaan milloin vaan kun on tulossa jokin pidempikestoinen liikunnallinen setti. Ne vaan tuntuvat niin hyvältä jaloissa ja ainakin aivot ajattelee, että ne auttavat verenkierrossa ja palautumisessa ja kaikessa, missä kompressiosukat nyt auttavatkaan :)

Koska ne on olleet noin edulliset ja ostopaikkana Lidl, ja koska ne on niiiin täydelliset, niin pelkään jatkuvasti sitä hetkeä, jolloin ne väistämättä on jo käytetty loppuun. Eilen siis taas sukkia jalkaan kiskoessani mietin, että ovatpa kestäneet pitkään, mutta kuinkakohan pitkään ne enää jaksavat..? Sitten hokasin, että hetkinen. Nythän on syksy ja ihmiset taas aloittavat urheilun, oiskohan Lidliin tulossa uusia sukkia myyntiin? Mulle oli sattumalta aiemmin illalla soittanut joku herrasmies, joka ilmeisesti tsekkaili ilmaisjakelun toimintaa ja tämän puhelun ansioista muistin, että uusin Lidlin kuvasto oli tullut eilen postiluukusta. Kirmasin oitis kurkkaamaan, josko juoksusukkia olisi tarjolla - ja olihan niitä! 4,99 € per pari ja tarjous voimassa vain torstaina 3.9.! Aika huikeaa :)


Normaalistihan nuo Lidlin edulliset urheilutuotteet menee vähän kuin kuumille kiville, joten en ollut kovinkaan luottavainen, että kokojani tai koko sukkia ylipäätään olis enää tarjolla iltaseiskan aikaan, mutta sielläpä oli :) Tää oli niin tarkoitettu, että saan nämä sukat :D Ja mihin hintaan! 5 €! Ihan naurettavaa. Vaikuttivat lähes yhtä napakoilta ja hyviltä kuin vanhemmatkin. Ei ihan, mutta ehkä 98 %:sesti. Jesh! Raportoin myöhemmin "testiajojen" jälkeen jos muutan kantaani :) Bonarina tuli sukkien käytännöllinen väri, eli pääosin musta, mutta pinkeillä yksityiskohdilla, jotka tosin ei lenkkarin sisältä näy vissiin lainkaan. Edelliset sukat on ihanat neon pinkit, mutta omaan silmään vähän häiritsee, kun ovat samaa väriä kuin lenkkarit (kyllä, nää on taas näitä "ongelmia" :D). Ihan kuin mulla olis jotkut polviin asti olevat saappaat jalassa aina kun juoksentelen ;)

Kyllä, niissä on R ja L -kirjaimet kertomaan onko kyseessä oikean vai vasemman jalan sukka ;)

Lidlin urheiluvaatteista tosiaan tekee joskus todellisia löytöjä. Ei aina kylläkään, laatu tuntuu vaihtelevan reilustikin. Olen aiemmin noiden parien juoksusukkien lisäksi ostanut sieltä juoksupaidan, polviin asti yltävät juoksutrikoot ja kokopitkät juoksutrikoot. Juoksupaita on tällä hetkellä hilppasen pikkuinen ja siinä on alun perinkin ollut vähän liian lyhyet hihat, mutta muutoin se on ollut ihan ok. Ei loistava, mutta ihan ok. Polvipituiset juoksutrikoot ovat taasen aivan loistavat, todella napakat! (ja tällä hetkellä pienet..) Kokopitkät juoksutrikoot ovatkin sitten täysi fiasko :D Niin löysät ja omituisen muotoiset (tai sitten minä olen omituisen muotoinen..), etten käytä niitä kuin talvella silloin kun tuntuu, että tarvitsee pitkikset vielä sinne juoksutrikoiden alle. Silloin ne on lähes oikean kokoiset :D Mutta kun tarpeeksi kriittisesti tutkiskelee tuotteita jo kaupassa, niin sieltä voi tosiaan löytää helmiä todella huokeaan hintaan :)

On muuten olevinaan melkoiset teknologiasukat nuo uudet..! En ehkä ihan purematta niele kaikkea mitä lupaavat, mutta tsekatkaa nyt huviksenne alla olevasta kuvasta mitä kaikkea yksi sukka "sisältää" :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)